Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον νέο Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την σχετική ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό επισκέφθηκε στην έδρα της Περιφέρειας ο νέος Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαϊτσης.

Η συνάντηση μπορεί να ήταν εθιμοτυπικού χαρακτήρα, μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του νέου διοικητή, παρόλα αυτά η συζήτηση των δύο ανδρών επεκτάθηκε σε όλα τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Στη συνάντηση διαπιστώθηκε η αμοιβαία βούληση για στενή συνεργασία και ο κ. Κ. Αγοραστός επισήμανε ότι «η παρουσία σημαντικών μονάδων της Πολεμικής Αεροπορίας στη Θεσσαλία αποτελεί προστιθέμενη αξία για την περιφέρειά μας. «Διαμηνύουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι ως Θεσσαλοί επιθυμούμε την παραμονή των σχηματισμών αυτών και της επιχειρησιακής τους ικανότητας, χωρίς καμία υποβάθμιση ή μείωση της δύναμής τους».

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας ευχήθηκε στον αντιπτέραρχο Χρήστο Βαϊτση «κάθε επιτυχία στην κρίσιμη για την ακεραιότητα και ασφάλεια της πατρίδας μας αποστολή του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας» και παρακάλεσε τον αρχηγό ΑΤΑ να μεταφέρει σε όλους τους Έλληνες Αεροπόρους τα αισθήματα ευγνωμοσύνης του Ελληνικού λαού και ιδίως των Θεσσαλών για την ανεκτίμητη προσφορά τους στην πατρίδα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει