Συνέλευση και συνάντηση ομάδας Ενημέρωσης αγανακτισμένων πολιτών Βόλου

Τη Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο άγαλμα Ηρώων θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνέλευση των Αγανακτισμένων Πολιτών Βόλου.

Επίσης, σήμερα, Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, στο θόλο του Πανεπιστημίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της ομάδας Ενημέρωσης, στις 18:30, για το συντονισμό της και για συζήτηση περί των δράσεών της. Η ομάδα Ενημέρωσης, όπως και όλες οι υπόλοιπες ομάδες, είναι ανοιχτές προς όλους, οπότε όποιος θέλει μπορεί να παρευρεθεί και να συμμετάσχει στη συζήτηση αυτή.

Ακολουθεί μία περιγραφή και ανάλυση των ομάδων των Αγανακτισμένων, οι οποίες είναι ανοιχτές προς όλους και στις οποίες μπορεί όποιος θέλει να συμμετέχει. Θα υπάρξει αναφορά των ομάδων, μία μικρή περίληψη των αρμοδιοτήτων και ενημέρωση για το πότε και πως μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή.
-Ομάδα Internet
Αφορά την ενασχόληση με το blog, το group μας στο facebook και τη γενικότερη ενασχόληση με πράγματα που σχετίζονται με εμάς στο Internet.
-Ομάδα Ενημέρωσης και Μ.Μ.Ε.
Ασχολείται με το σχεδιασμό αφισών, το μοίρασμα φυλλαδίων, τα δελτία τύπου και την επεξεργασία προτάσεων, οι οποίες προτάσεις είναι ανοιχτές προς τον κόσμο και ο καθένας μπορεί δηλαδή να κάνει τη δική του.
-Ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης
Κυρίως ένα άτομο θα πρέπει από αυτή την ομάδα να βρίσκεται κάθε φορά σε συνέλευση αφού αναλαμβάνει το στήσιμο των ηχείων. Επίσης, τα μέλη αυτής της ομάδας αναλαμβάνουν το κρέμασμα των πανό και το στήσιμο με καρέκλες, τραπέζι για κονσόλα, laptop κ.τ.λ..
-Ομάδα Αφισοκόλλησης
Ασχολείται με την αφισοκόλληση και ενδεχομένως να υπάρξει συνεργασία με την ομάδα Ενημέρωσης για το μοίρασμα φυλλαδίων.
-Ομάδα Προγράμματος
Ασχολείται με το να προετοιμάζεται το πρόγραμμα της συνέλευσης, τη σειρά της θεματολογίας, την επεξεργασία των videos τα οποία θα προβόλλονται κ.ο.κ..
-Ομάδα Εφοδιασμού
Τα άτομα τα οποία θα ασχοληθούν με αυτή την ομάδα πρέπει να αναζητούν προσφορές για πράγματα τα οποία χρειαζόμαστε, όπως π.χ. δωρεάν ποσότητες φωτοτυπιών ή προσφορές σε ύλες (μελάνι, κόλλες Α3/Α4), μπογιές, λινάτσες και γενικά οτιδήποτε χρειαστεί.
-Ομάδα Εργαζομένων-Ανέργων
Ενασχόληση της ομάδας για ζητήματα που αφορούν τον εργασιακό τομέα.
Για δήλωση συμμετοχής σε ομάδα μπορείτε να στείλετε e-mail στο [email protected], ή ακόμη καλύτερα να τη δηλώσετε απ’ ευθείας στη Γραμματεία των Αγανακτισμενών σε κάθε λαϊκή συνέλευση ή σε συντονστικό ή με παρουσία στις συναντήσεις των ομάδων ή και με επικοινωνία με οποιοδήποτε μέλος της εκάστοτε ομάδας.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει