Συνελήφθησαν δύο άντρες για διακίνηση ναρκωτικών στη Καρδίτσα

Κατασχέθηκαν συνολικά 1.977,6 γραμμάρια κάνναβης.

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι στο Μουζάκι Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 40χρονος ημεδαπός και ένας 29χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, σε νομότυπη έρευνα που έγινε στην οικία του 40χρονου ημεδαπού, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν επτά ανισοβαρή χάρτινα περιτυλίγματα με αποξηραμένη κάνναβη συνολικού βάρους 91,5 γραμμαρίων και ένα πλαστικό κυτίο με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 1,1 γραμμαρίων.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας προσήλθε στην οικία του 40χρονου, ο 29χρονος αλλοδαπός, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο βρέθηκε μία ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης βάρους 262 γραμμαρίων, την οποία ο 29χρονος προόριζε για εμπορία.

Σε νομότυπη έρευνα που επακολούθησε στην οικία του 29χρονου αλλοδαπού στη Μουριά Τρικάλων και ειδικότερα σε παρακείμενη αποθήκη ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν τρεις ανισοβαρείς συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη συνολικού βάρους 1.623 γραμμαρίων.

Οι προαναφερόμενες ποσότητες ναρκωτικές ουσίες συνολικού βάρους 1.977,6 γραμμαρίων κατασχέθηκαν.

Επίσης, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του αλλοδαπού δράστη, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, καθώς και τα δύο κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει