Σύριοι επιχείρησαν να φύγουν πάρανομα από το Αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου Μαγνησίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στον Αερολιμένα της Νέας Αγχιάλου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, δύο 21χρονοι αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, καθώς και ένας 37χρονος ομοεθνής τους για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της πλαστογραφίας και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, οι δύο 21χρονοι συλληφθέντες επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα, μέσω του Αερολιμένα της Νέας Αγχιάλου με προορισμό τις Βρυξέλλες, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια διαβατηριακού ελέγχου ισάριθμα πλαστά δελτία ταυτότητας ιταλικών Αρχών.

Επιπλέον, συνελήφθη ένας 37χρονος ομοεθνής τους, ο οποίος διευκόλυνε την έξοδό τους από την χώρα, μεταφέροντάς τους με το αυτοκίνητό του από την Αθήνα, έναντι του χρηματικού ποσού των 330 ευρώ, γνωρίζοντας ότι οι αλλοδαποί δεν είναι εφοδιασμένοι με τα απαιτούμενα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Τα πλαστά δελτία ταυτότητας, το χρηματικό ποσό και το προαναφερόμενο αυτοκίνητο κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει