Τις πύλες του ανοίγει αύριο το παζάρι του Αλμυρού

Τις πύλες του ανοίγει αύριο 23 Αυγούστου, το παζάρι του Δήμου Αλμυρού.

Όλα είναι έτοιμα για την ετήσια εμποροπανήγυρη την οποία φέτος αναμένεται να επισκεφτούν περισσότερα από 30.000 άτομα από τη Μαγνησία, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας και από όλη την Ελλάδα, καθώς συγκαταλέγεται στα έξι καλύτερα και περισσότερο επισκέψιμα παζάρια ολόκληρης της Ελλάδας.

Το παζάρι θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της λαϊκής αγοράς, ενώ οι υπηρεσίες του Δήμου μέχρι και την τελευταία στιγμή θα εργαστούν με εντατικούς ρυθμούς προκειμένου στη διάρκεια των ημερών λειτουργίας του να υπάρξει η καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο στους εμπόρους όσο και στους επισκέπτες.

Ιδιαίτερα μεγάλος είναι φέτος ο χώρος του πάρκινγκ που διαμορφώθηκε για την εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ η έκταση όπου έχουν τοποθετηθεί τα περισσότερα παραπήγματα έχει χωριστεί σε τρεις τομείς, τον εμπορικό, τον ψυχαγωγικό και τον τομέα εστίασης.

Επίσης σε διάφορα σημεία της εμποροπανήγυρης έχουν τοποθετηθεί χημικές τουαλέτες για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών και των εμπόρων.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι επισκέπτες στο χώρο της εμποροπανήγυρης θα πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, καθώς ο χώρος καθ’ όλη τη διάρκεια θα φυλάσσεται από εταιρία σεκιούριτι.

Τέλος, η αυλαία για το παζάρι του Αλμυρού θα κλείσει στις 30 Αυγούστου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει