Τους έπιασε στα πράσα και τους έβγαλε γυμνούς μέσα στο κρύο

Γυμνοί μέσα στο καταχείμωνο έμειναν δύο παράνομοι εραστές στην Εύβοια, τους οποίους έκανε τσακωτούς ο αδερφός της απατημένης συζύγου, ενώ βρίσκονταν επί τω έργω.

Σύμφωνα με το evianews, ο 45χρονος οικογενειάρχης και η 30χρονη ερωμένη του γνωρίστηκαν πριν από έξι μήνες και έκτοτε διατηρούσαν παράνομο δεσμό. Ένα βράδυ πήγαν με το αυτοκίνητο του για «τρελίτσες» σε ερημική παραλία του νησιού, αλλά για κακή τους τύχη από το σημείο περνούσε ο κουνιάδος του, ο οποίος είδε το αυτοκίνητο και ανησύχησε πως κάτι έπαθε ο γαμπρός του.

Όταν πλησίασε το αυτοκίνητο και είδε τι συνέβαινε μέσα, εκνευρισμένος άρχισε να φωνάζει στο 45χρονο, ο οποίος βγήκε από το όχημα λέγοντάς του την κλασσική πλέον ατάκα σε αυτές τις περιπτώσεις «δεν είναι αυτό που νομίζεις». Τότε ο εκνευρισμένος κουνιάδος άρχισε να τον χτυπά, μέχρι που βγήκε η ερωμένη έξω, βάζοντας τα κλάματα.

Εκμεταλλευόμενος το ότι και οι δύο βρίσκονταν έξω από το αυτοκίνητο, ο κουνιάδος πήρε τα κλειδιά του οχήματος και τα πέταξε στη θάλασσα, αφήνοντας τους δύο τους γυμνούς μέσα στο κρύο, ενώ ενημέρωσε και την αδερφή του για τα καμώματα του συζύγου της.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει