Το e-Volos.gr έγινε ενός μήνα

Κι όμως βρίσκεται ήδη ανάμεσα στις κορυφαίες ελληνικές ιστοσελίδες ενημέρωσης

19 Ιουλίου – 19 Αυγούστου 2011: Κάνουμε παρέα μόλις έναν μήνα κι όμως…, καλύπτοντας ΕΜΕΙΣ το κενό της άμεσης, έγκυρης και έγκριτης ενημέρωσης στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας και ειδικότερα στη Μαγνησία, μας φέρατε ΕΣΕΙΣ πλάι στις κορυφαίες ελληνικές ιστοσελίδες ενημέρωσης. ΜΑΖΙ τα καταφέραμε και δεσμευόμαστε για την συνέχεια.

Ήδη, έγκριτες ιστοσελίδες, όπως οι Zougla.gr, ProtoThema.gr, NewsBeast.gr, NewsBomb.gr, TheBest.gr, CretaLive.gr, Tsantiri.gr, Papapolitika.gr, LamiaReport.gr, κ.α., καθώς και τα μεγαλύτερα σε επισκεψιμότητα blogs της χώρας, όπως τα Tro-ma-ktiko.blogspot.com, Fimotro.blogspot.com, KsipnisteRe.blogspot.com, Voliotaki.blogspot.com κ.α., εμπιστεύονται εμάς για την πληροφόρηση των εκατομμυρίων επισκεπτών τους, για θέματα της περιοχής μας.

Ο Βόλος μας ειδικότερα και η Μαγνησίας μας γενικότερα, δηλαδή όλοι ΕΣΕΙΣ, δημιουργήσατε από μόνοι σας, κατά πως όλα αποδεικνύουν, το ιδανικό εκείνο όχημα που αφενός βοηθάει στο να ακουστεί επιτέλους δυνατά η φωνή σας στα κέντρα λήψης των αποφάσεων και αφετέρου δημιουργεί εκείνες τις κατάλληλες συνθήκες έναρξης ενός νέου διαλόγου, βασισμένου στην διαφορετικότητα των καιρών, μεταξύ των πολιτών και της εξουσίας.

Το e-Volos.gr, με σήμα του το το σύμβολο της πόλης μας, την ΑΡΓΩ, ως όχημα των πολιτών, ευελπιστεί και με την βοήθεια όλων σας, θα οδηγήσει στην ανακάλυψη νέων συντεταγμένων για όλα τα θέματα, σε όλους τους τομείς.

Η δημοσιογραφική ομάδα του e-Volos.gr, 24 ώρες το 24ωρο πίσω από τα πληκτρολόγιά της, ευχαριστεί τους δεκάδες χιλιάδες καθημερινούς επισκέπτες του e-Volos.gr, όπως και όλες τις υπηρεσίες για την άψογη συνεργασία τους.

Συνεχίζουμε το ίδιο δυναμικά, το ίδιο έγκυρα, το ίδιο άμεσα, σε μια εποχή, που, δυστυχώς για ορισμένους, ευτυχώς για όλους εμάς, στην Ελλάδα πλέον δεν είσαι ότι δηλώσεις, μα ότι δουλέψεις, ότι προσφέρεις, ότι πραγματικά δηλαδή είσαι. Σε μια Ελλάδα, μια Μαγνησία και έναν Βόλο, που οι παρα-σκηνιακοί μέντορες της γενιάς της μεταπολίτευσης δεν χωρούν, γι’ αυτό και αποχωρούν μαζί με ολόκληρη την διαπλεκόμενη και συνάμα διεφθαρμένη παρέα τους. Η σελίδα γύρισε, την γυρίσαμε όλοι μαζί…!!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει