Το e-Volos.gr εδώ και λίγα λεπτά φιλοξενείται από νέο server

Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ δεν άντεχε τις δεκάδες χιλιάδες καθημερινές επισκέψεις σας

Οι παρατηρηκότεροι από εσάς, θα προσέξατε ότι εδώ και λίγη ώρα κάτι δεν πάει καλά στο site μας, αφού εξαφανίστηκαν, όλες οι ειδήσεις, πλην των τοπικών, που αναρτήθηκαν από το μεσημέρι και μετά.

Αυτό συνέβη γιατί, εκείνη την ώρα, δηλαδή στις 12.25, το τεχνικό τμήμα της NetPlanet.gr, η οποία μας υποστηρίζει και την ευχαριστούμε ιδιαίτερα, αντέγραψε όλες τις μέχρι τότε αναρτήσεις μας (back up), προκειμένου το e-Volos.gr να μεταφερθεί σε διαφορετικό server, υψηλότερων απαιτήσεων, όπως αυτές που λόγω της τεράστιας επισκεψιμότητάς σας επιβάλλονται.

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν, όλες οι αναρτήσεις που έγιναν μετά τις 12.25, κατά την ενεργοποίηση του νέου server, να χαθούν. Η ενεργοποίησή του έγινε πριν λίγα λεπτά και έκτοτε η δημοσιογραφική ομάδα του e-Volos.gr, δώσαμε έναν κυριολεκτικό αγώνα δρόμου ώστε να αναρτήσουμε εκ νέου τουλάχιστον όσες ειδήσεις αφορούσαν στην κεντρική Ελλάδα, πράγμα που καταφέραμε.

Η διεύθυνση, όπως και η Δημοσιογραφική Ομάδα του e-Volos.gr, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ – χρήστες μας, για τις δεκάδες χιλιάδες επισκέψεις τους, οι οποίες, μέσα στις δύο μόλις εβδομάδες λειτουργίας του e-Volos.gr, μας έστειλαν πλάι στις μεγαλύτερες σε επισκεψιμότητα ενημερωτικές ιστοσελίδες της χώρας μας και όχι μόνον.

Όλα αυτά βέβαια σημαίνουν πολλά περισσότερα, που για να τα αναλύσουμε θα πρέπει να γράψουμε πολλές ακόμα παραγράφους. Ας σταθούμε λοιπόν στο εξής: Η ενημέρωση στο Νομό Μαγνησίας άλλαξε σελίδα και μάλιστα μέσα σε μία μόνο ημέρα. Τόσο εύκολο ήταν τελικά…!!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει