Τρίκαλα: Επεισόδια στο δημαρχείο με τους απλήρωτους συμβασιούχους

Αποχώρησαν οι απλήρωτοι συμβασιούχοι του Δήμου Τρικκαίων αποδοκιμάζοντας τον Δήμαρχο Τρικκαίων Χρήστο Λάππα και υπό το βλέμμα των ισχυρότατων Αστυνομικών δυνάμεων από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι συμβασιούχοι διέκοψαν για περίπου μία ώρα την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και αφού πρώτα αποδοκίμασαν την Δημοτική Αρχή για την ανικανότητά της, όπως φώναζαν για να συνάψει δάνειο ώστε να πληρωθούν για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στον Δήμο.

Οι συμβασιούχοι κατήγγειλαν, όπως κατέγραψε το trikalanews.gr, ως ψεύτη τον Δήμαρχο Τρικκαίων Χρήστο Λάππα για τον λόγο ότι δεν τήρησε την συμφωνία τους για την πληρωμή των δεδουλευμένων, ενώ παράλληλα τον καταγγέλλουν για προσπάθεια ρουσφετολογικών προσλήψεων μέσα από ΜΚΟ.

Ύστερα από το αδιέξοδο και κάτω από τα βλέμματα ισχυρότατων Αστυνομικών δυνάμεων, στο σημείο βρέθηκε και ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων Γιώργος Κόκκαλης, αποφάσισαν οι συμβασιούχοι ότι αύριο θα κάνουν κατάληψη στο Δημαρχείο Τρικάλων μέχρι να βρεθούν χρήματα για να πληρωθούν.

Η απόφαση πάρθηκε με τους συμβασιούχους να ζητούν τον αποκλεισμό του Δημαρχείου, μήπως με τον τρόπο αυτό, θα μπορέσουν να… πιέσουν την Δημοτική Αρχή και αυτή με την σειρά της την Κυβέρνηση για να τους καταβάλλουν τα χρήματά τους.

«Αφού εσάς λέτε ότι δεν σας …βλέπουν στην Αθήνα, θα τους κάνουμε εμείς να μας βλέπουν κάθε μέρα στα κανάλια», δήλωσαν εξοργισμένοι πρώην απλήρωτοι συμβασιούχοι πριν αποχωρήσουν από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόσθεταν πως «θα μας βλέπετε συνέχεια μπροστά σας»…

Ένταση υπήρξε και κατά την αποχώρηση στο διάδρομο του Δημαρχείου με τον Αντιδήμαρχο Θεόδωρο Σπανό, αλλά οι πιο ψύχραιμοι απέτρεψαν τα χειρότερα.

Δείτε τα video εδώ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει