Τροχαίο με 3 νεκρούς έξω από τη Λαμία

Τρελή κούρσα θανάτου, σκόρπισε τον πανικό λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην εθνική.

Πολύνεκρο τροχαίο στις 00:35 στο 206 χλμ της εθνικής οδού, έξω από τη Λαμία, στη γέφυρα της Express Service.

Ένα μαύρο Mercedes με κατεύθυνση προς Αθήνα με μεγάλη ταχύτητα και μετά από 2 προσπεράσεις συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αλεξανδρούπολης, το οποίο στη συνέχεια έπεσε πάνω σε επικαθήμενο νταλίκας.

Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκαν επι τόπου τα 2 άτομα που επέβαιναν στη Mercedes, πιθανότατα ζευγάρι από την Αθήνα, ενώ νεκρός ανασύρθηκε και ο οδηγός του ασθενοφόρου.

Βαριά τραυματισμένος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας ο συνοδηγός του ασθενοφόρου…

Για να απεγκλωβιστούν οι νεκροί και ο τραυματίας χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής και της 7ης ΕΜΑΚ, ενώ για αρκετή ώρα παρέμεινε κλειστή η εθνική οδός.

Διαβάστε το σχόλιο που μας έστειλε αυτόπτης μάρτυρας στις 4:09 π.μ.:

<<Είμαι ακόμα σοκαρισμένος, ήμουν μπροστά στο συμβάν..Ο οδηγός του μαύρου mercedes έκανε τρελή κούρσα θανάτου διερχόμενος προς κατεύθυνση την αθηνα , Καθώς στην αρχή προσπέρασε με μεγάλη ταχύτητα ένα Ι.Χ. πριν την σύγκρουση συνέχισε με δεύτερη τυφλή προσπέραση πάνω την γέφυρα σε φορτηγό, όπου βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και τράκαρε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο ασθενοφόρο που κινούνταν στο ρεύμα προς θεσσαλονικη. Στην συνέχεια έπεσε πάνω στο φορτηγό το όποιο προσπερνούσε και το όποιο διαλύθηκε από την μια πλευρά. Οι μουρες από τα δυο οχήματα δεν υπήρχαν μετά την σφοδρή σύγκρουση. Απερίγραπτη τραγωδία...>>

Μπορεί επίσης να σας αρέσει