«Τώρα είναι η ώρα για Ρόδο!»

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2023, 21:29

Στ. Κασσελάκης: «Τώρα είναι η ώρα για Ρόδο!»

«Είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο – κι όχι τυχαία-, είναι πανέμορφη, είναι γενναία και είναι απολύτως ασφαλής. Είναι η Ρόδος, και σας περιμένει».

Προκειμένου να διαμορφώσει προσωπική άποψη για την κατάσταση στο νησί μετά τις φωτιές και για να βοηθήσει όσο μπορεί στην ενίσχυση της τουριστικής προβολής, ο Στέφανος Κασσελάκης μετέβη στη Ρόδο. Το διήμερο πρόγραμμα περιελάμβανε επισκέψεις σε μνημεία και αξιοθέατα, συζητήσεις με ντόπιους και επισκέπτες, με εθελοντές στις φωτιές, με ξένους τουριστικούς πράκτορες και με επιχειρηματίες του τουρισμού στο νησί. 

Αυτή την εμπειρία θέλησαν να μοιραστούν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφος του Tyler με τη διεθνή κοινότητα και τον απόδημο Ελληνισμό. Ενώνοντας τις μικρές τους δυνάμεις στην προσπάθεια ανάκτησης του χαμένου τουριστικού ρεύματος, κατέγραψαν σε ένα σύντομο βίντεο, όλα όσα πρόλαβαν να θαυμάσουν στη Ρόδο, προσκαλώντας όλους να επισκεφθούν άμεσα το νησί.

Οι δηλώσεις τους:

«Κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί -αν δεν επισκεφθεί ο ίδιος τη Ρόδο- πόση ιστορία και πολυπολιτισμικότητα κουβαλάει, πόσες κρυφές γωνιές για εξερεύνηση διαθέτει, πόσες δυνατότητες αναψυχής, ξεκούρασης, γνώσης και απόλαυσης προσφέρει. Ελάτε στη Ρόδο, η εγγύηση μιας αξέχαστης ταξιδιωτικής εμπειρίας είναι δεδομένη. Ιδιαίτερα τώρα που οι φιλόξενοι άνθρωποί της, μας χρειάζονται».

«Ναι, η οικολογική καταστροφή είναι μεγάλη και οι κάτοικοι της Ρόδου δοκιμάστηκαν κάτω από απίστευτες συνθήκες. Κατάφεραν όμως και βγήκαν νικητές, επιδεικνύοντας αξιοθαύμαστη αλληλεγγύη τόσο προς τους επισκέπτες όσο και μεταξύ τους. Η ψυχή του Ροδίτικου κόσμου είναι δυνατή και ενωμένη και θα ανταμείψει με φιλοξενία και ευγνωμοσύνη την επιλογή των επισκεπτών».

«Η ομορφιά της φύσης σου κόβει την ανάσα. Δεν περιμέναμε ότι ένα νησί -όπως οι περισσότεροι το έχουμε στο μυαλό μας- έχει τόσο πλούσιο φυσικό περιβάλλον και τόση ποικιλία σε δραστηριότητες, μνημεία και αξιοθέατα, γαστρονομία, παράδοση και κοσμοπολιτισμό. Η Ρόδος ζει, πάλλεται, λειτουργεί κανονικά. Αυτό το επιβεβαιώνουν και οι πιο αυστηροί τουριστικοί πράκτορες σε ό,τι έχει να κάνει με τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια των πελατών τους. Πραγματικά δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε τη Ρόδο. Τώρα είναι η ώρα για Ρόδο!». 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2023, 21:32

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει