Υλικά άρδευσης προμηθεύεται η Π.Ε. Καρδίτσας μετά την υπογραφή της σύμβασης από τον κ. Κ. Αγοραστό

Υπεγράφη από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό η σύμβαση «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΩΛΗΝΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΩΝ Π.Ε ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ», παρουσία της Δ/ντριας Τεχνικών Έργων Π.Ε. Καρδίτσας κας Μήτσιου-Τσέλιου Μαρίας και του εκπρόσωπου της αναδόχου εταιρίας «Γ. Καλημέρης & ΣΙΑ Ε.Ε» κ. Ψημμένου.

Στο φυσικό αντικείμενο της μελέτης περιλαμβάνεται η προμήθεια σωλήνων και ειδικών τεμαχίων άρδευσης από ταινιοχάλυβα με συνδέσμους ταχείας σύνδεσης τύπου PERROT καθώς και προμήθεια σωλήνων από πολυαιθυλένιο Υψηλής Πυκνότητας HDPE 3ης γενιάς για την αποκατάσταση της λειτουργικότητας επιφανειακών αρδευτικών δικτύων των Τοπικών Κοινοτήτων και των Τ.Ο.Ε.Β.

Οι σωλήνες θα αντικαταστήσουν τμήματα υπαρχόντων επιφανειακών αγωγών άρδευσης τα οποία λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (παγετός, πλημμύρες κ.λ.π) αλλά και της παλαιότητάς τους παρουσιάζουν μεγάλες απώλειες νερού.Ο χρόνος παράδοσης των υλικών ορίζεται σε τριάντα (30) ημέρες.

Η παράδοση των παραπάνω υλικών άρδευσης θα γίνει στις αποθήκες των Τοπικών Κοινοτήτων Φύλλου, Αηδονοχωρίου, Βλοχού, Γοργοβιτών, Δήμου Παλαμά και Τ.Ο.Ε.Β Σελλάνων & Τ.Ο.Ε.Β Θεσσαλιώτιδος και η αντικατάσταση των αγωγών θα γίνει από τους ίδιους τους χρήστες.

Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από πιστώσεις Κ.Α.Π. (Κ.Α 11.128) και ανέρχεται στις 124.998,44 € με ΦΠΑ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει