Υλοποίησαν την απειλή τους και απέκλεισαν το Δημαρχείο Τρικάλων (Videos)

Προχώρησαν σήμερα το πρωί στην υλοποίηση της απόφασής τους, οι πρώην και απλήρωτοι συμβασιούχοι του Δήμου, αποκλείοντας το Δημαρχείο Τρικάλων.

Στις …παρενέργειες, ο κίνδυνος, να μην σταλεί η χθεσινοβραδινή απόφαση για την μελέτη που αφορά την μεταφορά των μαθητών, καθώς στο Δημαρχείο, δεν μπορεί να μπει για την σχετική διαδικασία η αρμόδια Αντιδήμαρχος Βάσω Κάκλα…

Το πρόβλημα με την μισθοδοσία των μονίμων υπαλλήλων, ξεπεράστηκε, αφού οι …καταληψίες, επέτρεψαν την είσοδο στο Δημαρχείο, υπαλλήλων για να εργαστούν για αυτό τον σκοπό….

Βίντεο από την χθεσινοβραυδινή εισβολή των πρώην συμβασιούχων του Δήμου Τρικκαίων στο Δημοτικό Συμβούλιο

Την χθεσινή ημέρα οι συμβασιούχοι διέκοψαν για περίπου μία ώρα την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και αφού πρώτα αποδοκίμασαν την Δημοτική Αρχή για την ανικανότητά της, όπως φώναζαν για να συνάψει δάνειο ώστε να πληρωθούν για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στον Δήμο. Οι συμβασιούχοι κατήγγειλαν, όπως κατέγραψε το trikalanews.gr, ως ψεύτη τον Δήμαρχο Τρικκαίων Χρήστο Λάππα για τον λόγο ότι δεν τήρησε την συμφωνία τους για την πληρωμή των δεδουλευμένων, ενώ παράλληλα τον καταγγέλλουν για προσπάθεια ρουσφετολογικών προσλήψεων μέσα από ΜΚΟ.

.«Αφού εσάς λέτε ότι δεν σας …βλέπουν στην Αθήνα, θα τους κάνουμε εμείς να μας βλέπουν κάθε μέρα στα κανάλια», δήλωσαν εξοργισμένοι πρώην απλήρωτοι συμβασιούχοι πριν αποχωρήσουν από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόσθεταν πως «θα μας βλέπετε συνέχεια μπροστά σας»…

Πηγή – TrikalaNews

Μπορεί επίσης να σας αρέσει