Υποψήφιος Δήμαρχος Αλμυρού με την Ενωτική Δημοτική Κίνηση ο Νίκος Τσανής (Photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Σε μια μεγάλη συγκέντρωση, στην κατάμεστη από εκατοντάδες πολίτες αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αλμυρού, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16/2 η Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση που κάλεσε η «Ενωτική Δημοτική Κίνηση» Παρέμβασης και Αλληλεγγύης, με θέμα “Στρατηγικός σχεδιασμός και όραμα για τον τόπο μας – Δημοτικές εκλογές”.

Στη συνέλευση, μετά από έναν γόνιμο διάλογο που αναπτύχθηκε και κάτω από απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες, ψηφίστηκαν ομόφωνα από το Σώμα

– η Διακήρυξη Αρχών και οι Κύριοι Στόχοι Προγράμματος της Κίνησης
– η δημιουργία νέας δημοτικής Παράταξης που θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών του Δήμου Αλμυρού στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου.
Η συνέλευση εξέλεξε ομόφωνα τη Γραμματεία της δημοτικής παράταξης και, επίσης ομόφωνα, ψήφισε ως επικεφαλή της «Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης» τον μαθηματικό Νίκο Τσανή .

Τέλος, η Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα και τρία ψηφίσματα συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τον αγώνα των αγροτών της περιοχής, προς τους εργαζόμενους του Σούπερ Μάρκετ Αρβανιτίδης καθώς και προς τις αποφάσεις των κατοίκων της Αμαλιάπολης, όσον αφορά στην κατασκευή λιμενικών εγκαταστάσεων στη θαλάσσια περιοχή «Στόμιο».

Μετά το τέλος της διαδικασίας ο επικεφαλής της «Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης» Νίκος Τσανής δήλωσε : « Αναγνωρίζω την μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνω, δίνω το λόγο μου ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στο ρόλο που μου εμπιστεύθηκαν οι συνδημότες που στηρίζουν την προσπάθεια μας για να αλλάξει σελίδα ο τόπος μας.

Πιστεύω ότι οι δημότες της περιοχής του Αλμυρού αξίζουμε από τη μια καλύτερες δημοτικές υπηρεσίες όσο αφορά τα θέματα της καθημερινότητας και από την άλλη είναι αναγκαίο να διαμορφώσουμε όλοι μαζί νέο όραμα για τον τόπο μας.

Ο Αλμυρός και η περιοχή του έχει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα τα οποία πρέπει να εκμεταλλευτούμε ώστε να γίνει ένα σύγχρονο γεωργικό και κτηνοτροφικό κέντρο προϊόντων υψηλής ποιότητας, με παράλληλη ανάπτυξη πολύμορφου τουρισμού, από τον Παγασητικό μέχρι την Όθρυ.

Καλούμε όλους τους δημότες που συμφωνούν με την διακήρυξη, το όραμα και τους βασικούς στόχους του προγράμματος μας να πυκνώσουν τις γραμμές της «Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης» και να αγωνιστούμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο μέλλον στον τόπο μας».

Ακολουθεί η 41μελής Γραμματεία της «Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης»

ΚΑΡΑΤΣΩΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΖΕΡΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΣΙΑΤΣΙΑΝΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
ΒΛΑΧΟΝΑΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΑΤΣΑΒΡΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΣΟΥΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΕΡΒΙΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΜΑΤΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΛΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ ΕΦΗ
ΚΙΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΚΑΡΑΜΑΡΓΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΤΣΙΑΤΣΟΥ ΤΖΕΝΙΦΕΡ
ΜΠΕΛΕΓΡΙΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΖΑΜΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΜΠΑΚΟΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΠΑΝΤΑΖΩΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΛΑΒΩΜΕΝΟΥ ΕΦΗ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΩΜΑΣ
ΔΗΜΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΒΙΚΥ
ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΖΙΒΙΝΙΚΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΤΣΙΟΚΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΒΟΥΛΓΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΜΠΕΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΡΙΖΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΥΦΑΝΤΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
ΚΑΜΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΒΡΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΣΑΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΓΚΑΤΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΓΕΩΡΓΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΚΟΥΡΑΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΤΣΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

* Με απόφαση της λαϊκής συνέλευσης η γραμματεία της παράταξης έχει δικαίωμα διεύρυνσης, δηλαδή μπορεί να εντάξει και άλλα μέλη στη σύνθεση της με απόφαση 2/3 των μελών της.

unnamed.jpg

ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Οι πολίτες του Δήμου Αλμυρού που συγκεντρώθηκαν σε Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού σήμερα, Κυριακή 16/2 δηλώνουμε ότι στηρίζουμε το δίκαιο αγώνα των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής μας. Συμπαρατασσόμαστε και ενισχύουμε τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους για μείωση του κόστους παραγωγής καθώς και την προώθηση των θεσμικών τους αιτημάτων.

Καλούμε τους τοπικούς φορείς, ολόκληρη την τοπική κοινωνία, να σταθεί έμπρακτα στο πλευρό των αγροτών και των κτηνοτρόφων

Οι πολίτες του Δήμου Αλμυρού που συγκεντρώθηκαν σε Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού σήμερα, Κυριακή 16/2 δηλώνουμε ότι συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των εργαζομένων του Σούπερ Μάρκετ “Αρβανιτίδης” οι οποίοι προχώρησαν σε 48ώρη απεργία (14-15 Φεβρουαρίου).

Η διεκδίκηση των δεδουλευμένων (είναι απλήρωτοι 4 μήνες) και η διασφάλιση των θέσεων εργασίας, μας βρίσκει έμπρακτα στο πλευρό τους.

θεωρούμε πως η περιοχή μας δεν έχει καμία πολυτέλεια να προσθέσει νέες θέσεις ανεργίας στις ήδη υπάρχουσες.

Καλούμε όλους τους φορείς και την τοπική κοινωνία να σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων.

Οι πολίτες του Δήμου Αλμυρού που συγκεντρώθηκαν σε Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού σήμερα, Κυριακή 16/2 δηλώνουμε ότι ενώ από θέσεις αρχών διεκδικούμε την ανάπτυξη και αξιοποίηση της περιοχής προς όφελος των κατοίκων της, τασσόμαστε ξεκάθαρα υπέρ των αποφάσεων των κατοίκων και των φορέων της τοπικής κοινωνίας της Αμαλιάπολης, όσον αφορά στην κατασκευή λιμενικών εγκαταστάσεων στη θαλάσσια περιοχή «Στόμιο».

Καλούμε όλους τους πολίτες σε αφύπνιση και εγρήγορση, για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της περιοχής μας και το περιβάλλον στο οποίο διαβιώνουν και να στηρίξουν έμπρακτα τις αποφάσεις της τοπικής κοινωνίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει