Φουντώνει η κόντρα Ζέττας Μακρή και Βασίλη Κοντορίζου

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε πριν λίγη ώρα με ανακοίνωσή της η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Βόλου Ζέττα Μακρή εναντίον του πρώην Δημάρχου Πορταριάς και νυν δημοτικού συμβούλου Βόλου Βασίλη Κοντορίζου. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

Χαριτωμένη η δήλωση για το «διάφανο σελοφάν». Μου θύμισε τον «γυμνό βασιλιά» (εννοείται ότι βασιλιάς δεν είναι ο κ. Κοντορίζος, αλλά η δημοτική αρχή). Ο πρώην δήμαρχος Πορταριάς είναι εκείνος που μου επιτέθηκε δριμύτατα, όταν με παρέμβασή μου δεν ανατέθηκε στη νύφη του νομική υπόθεση του πρώην δήμου Πορταριάς, γιατί ο Καλλικρατικός δήμος Βόλου διαθέτει οργανωμένη νομική υπηρεσία, λέγοντας μου χαρακτηριστικά και σε έντονο ύφος «και πού το βρίσκεις εσύ το ηθικό πρόβλημα σ΄ αυτήν την υπόθεση;».

Η αμοιβή της δικηγόρου – νύφης του θα ήταν μερικές εκατοντάδες ευρώ. Είναι ο ίδιος άνθρωπος, που τώρα θεωρεί ανήθικο να παίρνει για τα επόμενα 3 χρόνια χιλιάδες ευρώ.

Για δεύτερη φορά καλώ το δήμαρχο να πάρει ο ίδιος θέση και να μην χρησιμοποιεί κατά περίπτωση πολιτικά φερέφωνα. Ας γνωρίζουν, όμως, οι πολίτες ότι και μέχρι τώρα η κα Μπαρμπουδάκη ως αντιπρόεδρος των ΧΥΤΑ έπαιρνε αντιμισθία. Άξιος ο μισθός της! Άξιοι και εκείνοι που δικαιολογούν και συντηρούν τέτοιες πολιτικές πρακτικές!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει