«Χαλκοθήρες» άφησαν την Αγριά χωρίς νερό

Χωρίς νερό έμεινε το δημοτικό Διαμέρισμα της Αγριάς για μεγάλο μέρος της ημέρας σήμερα, καθώς άγνωστοι έκαναν σαμποτάζ στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις της κεντρικής δεξαμενής από τις οποίες υδρεύεται η περιοχή, στη θέση Τρύπιο Λιθάρι.

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Αγριάς κι Αρτέμιδας Ν. Στόικος, από το πρωί δεχόταν τηλεφωνήματα κατοίκων που διαμαρτύρονταν ότι δεν είχαν νερό. Τελικά ερευνώντας το δίκτυο για βλάβες, διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι, άγνωστο πια ώρα μέσα στη νύχτα, έσπασαν τις κλειδωνιές του μικρού οικίσκου που στεγάζει το μηχανοστάσιο και κατέβασαν τους διακόπτες.

«Τοποθετήσαμε νέες κλειδαριές και βάλαμε λουκέτα και αλυσίδες, όμως για να γεμίσει η δεξαμενή θα πρέπει να περάσουν κάποιες ώρες» ανέφερε ο κ. Στόικος, σήμερα το μεσημέρι. Ο ίδιος κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία κι υπέβαλλε μήνυση κατ’ αγνώστων.

Ενημέρωσε και τη ΔΕΥΑΜΒ η οποία εκτίμησε ότι ίσως πρόκειται για δολιοφθορά που προκαλούν αθίγαννοι που περιμένουν να δουν αν θα υπάρξει αντίδραση σε κάποιες ώρες, διαφορετικά πηγαίνουν και πάλι στο σημείο και ξηλώνουν τους πίνακες και τα καλώδια για να πάρουν το χαλκό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει