Χριστίνα Παππά: Τι δήλωσε για τον παρ’ ολίγον πνιγμό της;

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Summer Live, η Χριστίνα Παππά μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια που είχε την περασμένη Πέμπτη κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο Πήλιο, όταν κολυμπούσε με την παρέα της στην παραλία του Μυλοπόταμου κι ένα τεράστιο κύμα την παρέσυρε και την πέταξε με δύναμη σε βράχο με κίνδυνο να χάσει τη ζωή της.

«Με τη φύση δεν μπορείς να τα βάλεις, είναι τέτοια η δύναμη της θάλασσας…» είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε πως μετά από εκείνο το περιστατικό, «βλέπω νερό και πανικοβάλλομαι! Κι εγώ με το νερό έχω άριστη σχέση».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως εκείνη την ώρα λίγο έλειψε να χρειαστεί την τεχνική της τεχνητής αναπνοής για να αναπνεύσει: «Κατάπια και χώμα, μου κόπηκε η αναπνοή, λίγο ακόμα και θα μου έκαναν τεχνητή αναπνοή. Άλλη μία κυρία παραλίγο να πάθει το ίδιο, την τράβηξαν κι εντάξει».

Παράλληλα, επεσήμανε πως αν και υπήρχε ναυαγοσώστης στην παραλία, ωστόσο στην ακτή την έβγαλε ένας λουόμενος που κολυμπούσε δίπλα της: «Υπήρχε ναυαγοσώστης στην παραλία, αλλά έβλεπε αλλού. Εντάξει, μετά από μία ώρα που συνήλθα έκανα παρατήρηση».

Τέλος, δήλωσε: «Το μάθημα που πήρα είναι σεβασμός στη φύση. Τέλος καλό όλα καλά».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει