Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

(03.04.2013): Ο καιρός σήμερα, σύμφωνα με το weather.gr (Video)

Τοπικές βροχές και καταιγίδες στη δυτική και βόρεια Ελλάδα, καθώς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, αναμένουμε για σήμερα, Τετάρτη. Τα φαινόμενα στην περιοχή του νοτιοανατολικού Αιγαίου θα είναι τοπικά έντονα, ενώ σταδιακά από το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί σε ολόκληρη τη χώρα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 6 έως 20 στη βόρεια Ελλάδα, 6 έως 18 στη δυτική Ελλάδα, 8 έως 18 στο βόρειο Αιγαίο και από 8 έως και 24 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα δυτικά – νοτιοδυτικά, με ένταση από 5 έως 7 και τοπικά στα νότια 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένιση από το βράδυ, ενώ ισχυροί δυτικοί άνεμοι έως και 8 μποφόρ θα πνέουν και στην περιοχή του Κορινθιακού. Στο βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι νότιοι, 4 έως 6 και τοπικά στα βορειοανατολικά 7 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα δυτικά, με ένταση από 6 έως 7 μποφόρ, ενώ τις πρωινές ώρες στα νοτιοανατολικά θα είναι νοτιοανατολικοί πολύ ισχυροί, έως και 9 μποφόρ.

Πρόγνωση καιρού Τετάρτη 3 Απριλίου – weather.gr from weather.gr on Vimeo.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει