Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

16χρονη θύμα ομαδικού βιασμού!

Έναν αληθινό εφιάλτη τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου έζησε μια 16χρονη στα χέρια όχι ενός, αλλά … περίπου 15 ανδρών! Η κοπέλα κατήγγειλε στην αστυνομία τον ομαδικό βιασμό της, ενώ ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Όπως είπε η ίδια κάποιοι τη μετέφεραν από σπίτι σε σπίτι και τη βίαζαν, ενώ της προσέφεραν και ναρκωτικά σε εισπνεόμενη μορφή.

Η καταγγελία έγινε την Τρίτη, καθώς όπως είπε η 16χρονη συνήλθε δύο μέρες μετά, σε ένα σπίτι στις Πατέλες.

Όπως είπε η ίδια το πρώτο περιστατικό συνέβη σε σπίτι στις Βασιλειές, όπου ένας 26χρονος με τον οποίο διατηρούσε σχέσεις στο παρελθόν της έδωσε ηρωίνη για να κάνει χρήση. Στη συνέχεια τη βίασε εκμεταλλευόμενος την κατάσταση στην οποία είχε φτάσει λόγω της χρήσης ουσιών, ενώ κατόπιν τη μετέφερε σε διάφορα σπίτια στις Πατέλες και τα Δειλινά όπου και οι υπόλοιποι τη βίασαν εκμεταλλευόμενοι την κατάστασή της.

Το 16χρονο κορίτσι παραδέχτηκε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών, ωστόσο, επιμένει ότι ουδέποτε συναίνεσε στις πράξεις αυτές. Η κοπέλα έχει δώσει κάποια στοιχεία στους αστυνομικούς για τους δράστες, ενώ οι αρχές εξετάζουν τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη ο ομαδικός βιασμός της κοπέλας, από περίπου 15 άτομα που την εξανάγκαζαν σε συνεχή συνουσία, κατά φύση και παρά φύση.

Μία εκδοχή που εξετάζουν οι διωκτικές Αρχές είναι κάποιοι να εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση της και να την «πάσαραν» στην παρέα των εμπλεκόμενων ατόμων με αντάλλαγμα την εξασφάλιση της δόσης τους.

Ο 26χρονος που κατονόμασε η 16χρονη προσήχθη, όμως … δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Εν τω μεταξύ, εντός της ημέρας αναμένεται να διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα η δικογραφία που έχει σχηματιστεί, προκειμένου να ασκηθούν ποινικές διώξεις.

Ωστόσο, στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται τα ονόματα των περισσότερων από τους δράστες, και αναμένεται η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης.

Όσο για την ιατροδικαστική εξέταση, ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη 16χρονη βρήκε ίχνη συνουσίας, όχι όμως ίχνη βιασμού, κάτι που εξηγείται από το ότι η κοπέλα έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών τόσο στο σπίτι στις Βασιλειές όπου βρήκε τον 26χρονο όσο και στα άλλα σπίτια στα οποία τη μετέφεραν.

Πηγή – CretaLive.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει