Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

17 Νοέμβρη: ΚΑΛΕΣΜΑ για παλλαϊκά συλλαλητήρια στις πλατείες!

Για λίγο ο ελληνικός λαός σαν να «μούδιασε» με τουςΠαπαδήμους και τις κυβερνήσεις εθνικής σωτηρίας(τους). Όσο όμως πλησιάζουμε στην επέτειο της 17 Νοέμβρη, το αντιστασιακό φρόνημα των πολιτών, που εκφράστηκε δυναμικά και την 28η Οκτωβρίου, ξαναβρίσκει τους ρυθμούς του! Τα καλέσματα στο facebook όλο και πληθαίνουν. Μετά το κάλεσμα των Αγανακτισμένων Μοτοσικλετιστών Ελλάδας (εδώ) βρήκαμε και το ακόλουθο, που καλεί τους πολίτες να κατέβουν στις πλατείες όλης της χώρας (στο facebook εδώ). Διαβάστε:

Από το ΟΧΙ στους νέους κατακτητές στο ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ. 17 Νοεμβρίου 2011 όλοι στις πλατείες όλης της Ελλάδας.

Την 28η Οκτωβρίου, ο κόσμος αυθόρμητα και μαζικά γιόρτασε το ΟΧΙ στους κατακτητές τού τότε αλλά έστειλε και ένα νέο, μεγαλύτερο ΟΧΙ στους σημερινούς. Το πολιτικό σύστημα έτριξε από την τεράστια παρουσία του κόσμου σε όλη την Ελλάδα και ήταν κάτι που δεν το περίμενε κανείς.

Στις 17 Νοεμβρίου, γιορταζουμε την επέτειο του Πολυτεχνείου, την υποτιθέμενη πτώση της χούντας, κάτι που δεν έγινε ουσιαστικά ποτέ. Τόσον καιρό φωνάζουμε «Η χούντα δεν τελείωσε το ’73». Να’μαστε λοιπόν εδώ να τους το φωνάξουμε και επίσημα την συγκεκριμένη ημέρα. Η μέγιστη τιμή που θα μπορούσαμε ένα κάνουμε στα παιδιά του Πολυτεχνείου: να τους δείξουμε ότι και εμείς λέμε κάτω η κουρδιστή χούντα που μας επιβάλλουν οι «φίλοι» μας απ’έξω, πως δεν σκύβουμε το κεφάλι, πως σεβόμαστε και συνεχίζουμε τον αγώνα και το αίμα τους.

Εκτός από την καθιερωμένη πορεία της ημέρας, πρέπει όλος ο κόσμος να βγει στην κεντρική πλατεία της περιοχής του. Σε όλη την Ελλάδα. Ας ξαναγίνει ένα τεράστιο ανθρώπινο κολάζ που να τους δείξει ότι λέει ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΑ. Πολυτεχνείο δεν έχει μόνο η Αθήνα αλλά όλη η Ελλάδα.

Ας γεμίσουν οι πλατείες, της Καλαμάτας, της Τρίπολης, της Θήβας, της Καστοριάς, της Δράμας, της Σύρου, της Ζακύνθου, της Χίου, της Κέρκυρας, του Πύργου, της Πάτρας, της Κρήτης, της Ρόδου, της Λαμίας, της Λάρισας, της Κορίνθου, της Αλεξανδρούπολης…..ΠΑΝΤΟΥ!

Την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011 ενώνουμε όλοι μαζί τη φωνή μας ενάντια στους δυνάστες μας, ντόπιους και ξένους. Γιατί «Η χούντα δεν τελείωσε το ‘73». Δεν μπορεί, κάτι θα ακούσουν ή θα την ακούσουν!

Πηγή – Τsantiri

Μπορεί επίσης να σας αρέσει