Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

22χρονη αγόρασε 25χρονη αντί 500 ευρώ και την εξέδιδε

Άναυδοι έμειναν ακόμη και οι αστυνομικοί από το δράμα 25χρονης Βουλγάρας η οποία κατάφερε να φτάσει στο αστυνομικό τμήμα Μενεμένης με την βοήθεια ενός άνδρα ο οποίος παρ’ ολίγο θα ήταν πελάτης της και κατήγγειλε την 22χρονη ομογενή της ότι εκμεταλλευόμενη την οικονομική της εξαθλίωση την εξέδιδε.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 16-11-2011, η 22χρονη δράστιδα συνάντησε την 25χρονη στη Βουλγαρία και εκμεταλλευόμενη τη δυσχερή οικονομική κατάσταση και ευάλωτη θέση της, την «εξαγόρασε» αντί του ποσού των 500 ευρώ.

Στη συνέχεια, αφού μετέφερε την παθούσα στη Θεσσαλονίκη και την εγκατέστησε σε διαμέρισμα της πόλης, με απειλές και εκφοβιστικές μεθόδους, προσπάθησε να την προωθήσει στην πορνεία, έναντι του ποσού των 150 ως 200 ευρώ, για κάθε ερωτική συνεύρεση.

Χθες το απόγευμα, στη διασταύρωση των οδών Κωλέττη με Μοναστηρίου, η δράστιδα κανόνισε για λογαριασμό του θύματος, ερωτικό ραντεβού με διερχόμενο οδηγό. Όταν όμως η 25χρονη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του άντρα, του εξιστόρησε όλα όσα είχαν συμβεί, με αποτέλεσμα ο οδηγός να τη μεταφέρει άμεσα στο Τμήμα Ασφάλεια Μενεμένης και να ενημερωθεί στη συνέχεια το αρμόδιο Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων.

ΠΗΓΗ: seleo.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει