45 νέα κρούσματα κορωνοϊού και πέντε νέοι θάνατοι στη Βικτόρια


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020, 07:00

Η πολιτεία Βικτόρια που αποτελεί το επίκεντρο εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού στην Αυστραλία, ανέφερε σήμερα τη μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση κρουσμάτων μόλυνσης από τον COVID-19, για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο της εβδομάδας, καθώς η αναφερόμενη πολιτεία αρχίζει να χαλαρώνει τα μέτρα απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Η Βικτόρια είναι η δεύτερη πιο πυκνοκατοικημένη πολιτεία της Αυστραλίας, ανέφερε σήμερα πέντε νέους θανάτους από τον κορωνοϊό και 45 νέα κρούσματα μόλυνσης κατά το τελευταίο 24ωρο.

Την προηγούμενη ημέρα, είχαν αναφερθεί στην ίδια πολιτεία 28 περιστατικά μόλυνσης και οκτώ θάνατοι. Επρόκειτο για τη μικρότερη ημερήσια αύξηση των περιστατικών μόλυνσης, σε χρονικό διάστημα περίπου τριών μηνών.

Η αναφερόμενη πολιτεία που βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της Αυστραλίας, άρχισε την άρση των περιορισμών μέσα στην εβδομάδα, μετά την εφαρμογή ενός σκληρού αποκλεισμού που βοήθησε στη μείωση της ημερήσιας αύξησης των κρουσμάτων σε διψήφια νούμερα, αφού είχαν ξεπεράσει τα 700 κρούσματα ημερησίως, στις αρχές Αυγούστου.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020, 07:00

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει