Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

5 λόγοι για να μην κοιμάστε γυμνοί – Φορέστε πιτζάμες

Η Μέρλιν Μονρόε έλεγε πως κοιμόταν μόνο με το άρωμα της και η επιστήμη την δικαίωσε χρόνια αργότερα, όταν μελέτη διαπίστωσε πως ο ύπνος χωρίς ρούχα έχει ευεργετικές επιδράσεις στον οργανισμό μας.

Ωστόσο, κάποιοι υποστηρίζουν πως δεν μπορούν με τίποτα να κοιμηθούν γυμνοί και έχουν τα δικά τους επιχειρήματα. Το cosmopolitan.com βρήκε, μάζεψε και παρουσιάζει τους λόγους για να κοιμηθούμε με τις πιτζάμες μας.

Οι αλλαγές θερμοκρασίας

Ξέρατε ότι το σώμα μας αλλάζει θερμοκρασίες όταν κοιμόμαστε; Τώρα το γνωρίζετε. Ποιος ο λόγος, λοιπόν, να ξυπνήσετε μέσα στη νύχτα και να αναζητάτε ένα ακόμη σκέπασμα αφού μπορείτε να φορέσετε πιτζάμες.

Οι πιζάμες είναι τέλειες

Μπορεί να μην είναι επιστημονικός ισχυρισμός, ωστόσο, κάποιοι αγαπούν τις πιτζάμες. Αφράτες και χουχουλιάρικες, απλά υπέροχες.

Το πρόβλημα με τους συγκατοίκους

Εάν κοιμάστε γυμνοί και έχετε συγκατοίκους ή μένετε με τους γονείς σας, ποιος ο λόγος να σας δουν χωρίς ρούχα. Ο ένας χρειάζεται να σέβεται τον άλλον, με τα όρια να μην ξεπερνιούνται, εκτός και αν το έχετε συζητήσει.

Γυμνός σημαίνει σεξ (;)

Πολλοί υποστηρίζουν πως με το να κοιμάστε γυμνοί δείχνετε πάντα διαθέσιμοι για σεξ και πως υπάρχει μιας συνεχής πρόκληση προς το ταίρι σας.

Το ζήτημα του ιδρώτα

Οι πιζάμες είναι ένα ύφασμα ανάμεσα σε εσάς και τα σεντόνια, οπότε σε περίπτωση που ιδρώνετε, εκείνες τον απορροφούν» και τις βάζετε για πλύσιμο. Αν, όμως, κοιμάστε γυμνοί, ο ιδρώτας καταλήγει στο σεντόνι και πόσοι από εσάς τα πλένετε το επόμενο πρωί;

Μπορεί επίσης να σας αρέσει