7 άτομα πίσω από την κλοπή “μαμούθ” των 6 τόνων αμυγδάλων στην Μαγνησία

Το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας εξιχνίασε την υπόθεση και σχιμάτησε δικογραφία σε βάρος 7 συνολικά ατόμων

Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου κλοπή μεγάλης ποσότητας αμυγδάλων που διαπράχθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος επτά ατόμων και συγκεκριμένα πέντε ανδρών, ηλικίας από 20 έως 41 ετών, καθώς και δύο γυναικών, ηλικίας 21 και 50 ετών για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, κατά το χρονικό διάστημα από 14-09-2017 έως 14-10-2017, στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, οι δράστες διέρρηξαν αποθήκη, ιδιοκτησίας 62χρονου και αφαίρεσαν τμηματικά 100 τσουβάλια με αμύγδαλα, συνολικού βάρους 6.000 κιλών, συνολικής εκτιμώμενης χρηματικής αξίας 8.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, οι δράστες μετέφεραν τις ποσότητες αμυγδάλων με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και τις παρέδωσαν σε αποφλοιωτήριο, λαμβάνοντας ως αντίτιμο χρηματικά ποσά.

Από την κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο αυτοκίνητο, καθώς και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει