Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Aιματηρές συμπλοκές Ρομά στον Πύργο

Αγριεύουν πολύ τα πράγματα με την εγκληματικότητα των ΡΟΜΑ στον Πύργο. Το απόγευμα της Δευτέρας πέντε άτομα ενεπλάκησαν σε αιματηρό επεισόδιο στο Λαμπέτι με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο άτομα. Όλα συνέβησαν έξω από τον καταυλισμό των ΡΟΜΑ στην περιοχή του Αγίου Κυπριανού στο Λαμπέτι.

Για την υπόθεση υπάρχουν δύο εκδοχές, μια για κάθε πλευρά. Οι μεν δηλώνουν ότι χτυπήθηκαν από τους δε και αντίστροφα.

Κατά την πρώτη εκδοχή ένας 31χρονος και ένας 17χρονος καταγγέλλουν πως ένας 29χρονος και ένας φίλος του επιβαίνοντες σε ένα λευκό φορτηγάκι, μετέβησαν στον καταυλισμό και αναίτια πυροβόλησαν τρεις φορές με κυνηγετική καραμπίνα με σκοπό να σκοτώσουν. Στη συμπλοκή που ακολούθησε ο 31χρονος με το 17χρονο άρπαξαν την καραμπίνα από τον 29χρονο, την οποία και έσπασαν.

Οι δύο δράστες έφυγαν και επέστρεψαν μετά από μια ώρα για να πυροβολήσουν ξανά τα «θύματα» με άλλη καραμπίνα. Από την πλευρά τους οι φερόμενοι ως δράστες καταγγέλλουν τα θύματα, πως την ώρα που οι πρώτοι περνούσαν έξω από τον καταυλισμό τους επιτέθηκαν με καραμπίνα με σκοπό να τους σκοτώσουν, τους ακινητοποίησαν και ο 17χρονος φέρεται να χτύπησε με τα χέρια μια 28χρονη που ήταν στην ομάδα του 29χρονου. Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Ηλείας.

πηγή: TheBest.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει