Αγοραστός και Μπέος βάζουν μπροστά το λιμάνι του Βόλου – Σύσκεψη για την αξιοποίησή του

Στην ατζέντα και το Μουσείο της Αργούς, καθώς και οι εργασίες στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Σύσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας είχαν τη Δευτέρα ο Δήμαρχος Βόλου, Αχ. Μπέος, που συνοδεύονταν από τον αντιδήμαρχο Τεχν. Υπηρεσιών, Θάνο Θεοδώρου, τον σύμβουλο επί τεχνικών θεμάτων, Αλεξ. Παπαδόπουλο και τον γεν. γραμματέα του Δήμου, Στυλ. Διαμαντίδη και υπηρεσιακούς παράγοντες, με τον Περιφερειάρχη, Κώστα Αγοραστό και τα στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής του ΕΣΠΑ.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν τα συνεχιζόμενα έργα που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ, αλλά, κυρίως, ο προγραμματισμός για την ένταξη νέων έργων και δράσεων στο νέο ΕΣΠΑ.

Ιδιαίτερα συζητήθηκαν οι εναλλακτικές προτάσεις χρηματοδότησης για την δημιουργία του Μουσείου της Αργούς, η επίσπευση των εργασιών για την ανακατασκευή του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου και η προοπτική συνεργασίας Δήμου και Περιφέρειας με ιδιώτη – επενδυτή (ΣΔΙΤ) για την πιθανή συμμετοχή στην πρόσκληση ενδιαφέροντος για την αξιοποίηση του λιμανιού του Βόλου.

Στο θέμα του λιμανιού, μάλιστα, καταγράφηκε σύγκλιση απόψεων και έτσι συμφωνήθηκε σύντομα να πραγματοποιηθεί και νέα σύσκεψη, αποκλειστικά γι’ αυτό το θέμα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει