Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Αγοραστός στο Marconi 96,1: Αν μας δώσει το υπουργείο τη δυνατότητα, θα πάμε τον Περιφερειακό μέχρι την Άφησσο

ΗΧΗΤΙΚΟ: Ικανοποιημένος από τον υπουργό Χαρίτση – Αιχμές κατά Σκουρλέτη και Πουλάκη

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Πέμπτης ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειών, Κώστας Αγοραστός, εξ’ αφορμής των συναντήσεών του τόσο με τον υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση, όσο και με τον Γ.Γ. του υπουργείου Υποδομών Γιώργο Δέδε.

Αναφερθείς στη συνάντησή του με τον κ. Δέδε, ο κ. Αγοραστός είπε ότι ναι μεν έλαβε δεσμεύσεις για την συνέχιση του περιφερειακού και πιο συγκεκριμένα της μελέτης προς Αγριά, όπως αποκάλυψε όμως, ζήτησε από τον κ. Δέδε την εκχώρηση της αρμοδιότητας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ώστε να εντάξει το έργο στο ΕΣΠΑ και να προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς.

Σχετικά με τη συνάντηση με τον κ. Χαρίτση, ο κ. Αγοραστός, αφού αναφέρθηκε στην ατζέντα της, δήλωσε ικανοποιημένος από την στάση του υπουργού, αφήνοντας ωστόσο αιχμές τόσο για τον πρώην υπουργό κ. Σκουρλέτη, όσο και για τον Γ.Γ. του υπουργείου κ. Πουλάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά, “τα πράγματα αλλάζουν στο υπουργείο, γιατί μέχρι τώρα πέφταμε σε τοίχο. Μιλούσαμε, καταθέταμε προτάσεις, αλλά το μυαλό ήταν στην κάλπη…” και συνέχισε: “Κάποιοι θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν προσχώματα, να βάλουν εμπόδια, να λένε πάμε γρήγορα, αλλά αυτοί θα βάζουν εμπόδια να πάνε αργά, γιατί θέλουν να εξυπηρετήσουν άλλα συμφέροντα, ίδιους σκοπούς και οτιδήποτε άλλο. Αλλά νομίζω ότι δεν είναι τόσο εύκολο, τα γνωρίζει αυτά ο υπουργός…”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει