Αγοραστός στο Marconi 96,1: Θέλουμε ισχυρή εντολή, πιστεύουμε στο Βόλο, πιστεύουμε στους ανθρώπους

HXHTIKO: “Εμείς έχουμε αποδείξει στην πορεία μας ότι είμαστε χωρίς χρώματα… και όταν χρειάστηκε βοηθήσαμε και αυτή την κυβέρνηση πολλές φορές και κατηγορηθήκαμε, όταν χρειάστηκε συγκρουστήκαμε, αλλά πάντα το κάνουμε για το εθνικό καλό, για την Ελληνίδα και τον Έλληνα, τη Θεσσαλή και τον Θεσσαλό…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Παρασκευής ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος, Κώστας Αγοραστός, ζητώντας από την Μαγνησία και το Βόλο ισχυρή εντολή στην κάλπη της Κυριακής.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Αγοραστός, αφού έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα επιτεύγματα της Περιφερειακής Αρχής, τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων αλλά και στα μεγάλα έργα τα οποία σχεδιάζει ο ίδιος και οι στενοί του συνεργάτες, ζήτησε από την Μαγνησία και το Βόλο ισχυρή εντολή, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Θέλουμε ισχυρή εντολή, πιστεύουμε στο Βόλο, πιστεύουμε στους ανθρώπους. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να ανανεώσουμε το νήμα της εμπιστοσύνης, της δημιουργίας, της συνεργασίας, το νήμα της πραγματικής αυτοδιοίκησης, χωρίς να είναι η αυτοδιοίκηση κομματικό εργαλείο, αλλά ανθρώπινο εργαλείο στην υπηρεσία του πολίτη…

Εμείς έχουμε αποδείξει στην πορεία μας ότι είμαστε χωρίς χρώματα… και όταν χρειάστηκε βοηθήσαμε και αυτή την κυβέρνηση πολλές φορές και κατηγορηθήκαμε, όταν χρειάστηκε συγκρουστήκαμε, αλλά πάντα το κάνουμε για το εθνικό καλό, για την Ελληνίδα και τον Έλληνα, τη Θεσσαλή και τον Θεσσαλό…”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει