ΑΛΜΥΡΟΣ: Πυρκαγιά στην βιομηχανία SOVEL – Καίγεται ΣΚΡΑΠ, με αποτέλεσμα έντονο καπνό! Ο Δήμος Βόλου προειδοποιεί: ΠΡΟΣΟΧΗ στις ευπαθείς ομάδες!

Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου Πόζογλου στο e-Volos.gr: Δεν υπάρχει κίνδυνος επέκτασης, επιχειρούν 4 οχήματα, με 12 άνδρες

Πυρκαγιά σε αύλειο χώρο της βιομηχανίας SOVEL ξέσπασε αργά το απόγευμα του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να καίγεται ΣΚΡΑΠ. Άμεσα στο σημείο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, Χαράλαμπος Πόζογλου, στο e-Volos.gr, έσπευσαν και επιχειρούν 4 οχήματα, με 12 άνδρες.

Λόγω των υλικών ωστόσο που καίγονται ο καπνός είναι πάρα πολύς, με αποτέλεσμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία να ενημερώσει άμεσα την Πολιτική Προστασία των Δήμων Αλμυρού και Βόλου. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Βόλου, Γιώργος Πράττος, κινητοποίηθηκε άμεσα, εκδίδοντας την ακόλουθη ανακοίνωση:

Από την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βόλου και μετά από ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενημερώνονται οι πολίτες του Βόλου και ιδιαίτερα οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού να λάβουν τα αναγκαία μέτρα αυτοπροστασίας, καθώς στην πόλη του Βόλου τις επόμενες ώρες αναμένεται πυκνό σύννεφο καπνού λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε στη βιομηχανία SOVEL του Αλμυρού.

Ήδη στην ατμόσφαιρα είναι έντονη η οσμή του καμένου και λόγω της κατεύθυνσης των ανέμων το πρόβλημα αναμένεται να ενταθεί με την μεταφορά του καπνού. Για ό,τι νεότερο θα υπάρξουν ανακοινώσεις από την υπηρεσία μας.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας

Γιώργος Πράττος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει