Άμεση παρέμβαση Ζέττας Μακρή στον ΕΛΓΑ για την αποζημίωση ελαιοπαραγωγών στο Πήλιο

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Άμεση ήταν η παρέμβαση της Βουλευτή Ν. Μαγνησίας Ζέττας Μ. Μακρή, για το πρόβλημα απώλειας της μη συγκομισθείσας ποσότητας ελαιοκάρπου, που καταστράφηκε, μετά τους θυελλώδεις ανέμους που έπληξαν περιοχές του πρώην Δήμου Αρτέμιδας και του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Η κ. Μακρή, αφού ενημερώθηκε, από τους παραγωγούς και τα μέλη τοπικών αγροτικών συλλόγων, όπως για παράδειγμα από τον Αγροτικό Σύλλογο Άνω Λεχωνίων, για την ποσότητα ελαιοκάρπου που καταστράφηκε, επικοινώνησε με τον αρμόδιο επόπτη Μαγνησίας του ΕΛΓΑ κ. Σπύρο Σπυρόπουλο, και ζήτησε να ενημερωθεί λεπτομερώς για το μέγεθος του προβλήματος και τις προθέσεις της υπηρεσίας.

Ο επόπτης ενημέρωσε την κ. Μακρή ότι η υπηρεσία θα πράξει παν ό,τι ο κανονισμός επιτρέπει γιατί, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ως αρμόδιος φορέας ο ΕΛΓΑ σε τέτοιες περιπτώσεις λειτουργεί πάντα «υπέρ των αγροτών».

Μετά το τέλος της επικοινωνίας με τον αρμόδιο επόπτη του ΕΛΓΑ στη Μαγνησία κ. Σπυρόπουλο, η κ. Μακρή ενημέρωσε τους παραγωγούς για το περιεχόμενο της μεταξύ τους συνομιλίας και τόνισε πως θα είναι συνεχώς ενήμερη για την πορεία εξέλιξης της υπόθεσης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει