ΑΠΑΝΩΤΑ ΓΚΟΛ του Γιώργου Τόρη στον “αέρα” του Marconi 96,1: Το αποτέλεσμα των εκλογών για εμάς έχει κριθεί, δεν θα έχουμε άλλη Κυριακή

HXHTIKO: “Είχα προτάσεις και από άλλους συνδυασμούς – Η αλλαγή στην πόλη είναι εμφανέστατη και αυτό είναι ένα από τα κριτήρια που με ώθησαν να συστρατευθώ και εγώ με την δημοτική αρχή…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Παρασκευής ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική” με επικεφαλής τον Αχιλλέα Μπέο, Γιώργος Τόρης, μιλώντας για την πρωτόγνωρη για τον ίδιο εμπειρία της προεκλογικής περιόδου και εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν να ασχοληθεί για πρώτη φορά.

Όπως εξήγησε, έχοντας την παρότρυνση των φίλων του και προτάσεις και από άλλους συνδυασμούς, ήταν η εμφανέστατη αλλαγή στην πόλη που πέτυχε η δημοτική αρχή υπό τον Αχιλλέα Μπέο, που τον έκανε να αποδεχτεί την πρότασή του και να συστρατευθεί.

“Από το 2004 και μετά δεν πρέπει να είχε μπει πλακάκι στο Βόλο. Ότι έγινε το 2004 που ήμασταν Ολυμπιακή πόλη, ευτυχώς, και έγιναν στο λιμάνι κάποια έργα, δεν θυμάμαι να είχε γίνει κάτι άλλο για την καθημερινότητα του πολίτη”, τόνισε και εν συνεχεία αναφέρθηκε σε όλα εκείνα τα έργα που σχεδίασε και υλοποίησε η δημοτική αρχή, κάνοντας πραγματικά καλύτερη τη ζωή των δημοτών.

Τέλος, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το αποτέλεσμα των εκλογών έχει ήδη κριθεί και θα έχουμε το τελικό αποτέλεσμα από την 1η Κυριακή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει