Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ινκόγκνιτο στη Σκιάθο το νεόνυμφο πριγκιπικό ζεύγος Χάρι και Μέγκαν;

Εθεάθησαν με διακριτική φρουρά στην παραλία του νησιού;

Ένα μήνα σχεδόν μετά τον γάμο που τράβηξε τα φώτα ολόκληρης της υφηλίου, ο πρίγκιπας Χάρι και η πριγκίπισσά του Μέγκαν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες αναγνωστών του e-Volos.gr στη Σκιάθο, χαίρονται τις πρώτες τους ημέρες ως νεόνυμφοι στο νησί του Παπαδιαμάντη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι πληροφορίες των οποίων ως είναι λογικό δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν επίσημα, το ζευγάρι το οποίο, όπως υποστηρίζεται, ταξιδεύει με το μαγευτικό εικονιζόμενο τρικάταρτο σκάφος, εθεάθηκε στην παραλία του νησιού το μεσημέρι της Παρασκευής και μάλιστα με την παρουσία της φρουράς ιδιαιτέρως διακριτική.

Το ινγκόγκνιτο της παρουσίας του ζεύγους στο νησί, εφόσον ισχύει, αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι οι Αρχές του νησιού δεν έχουν κάποια επίσημη πληροφόρηση, γεγονός όμως το οποίο δεν συμβαίνει για πρώτη φορά μέσα στα χρόνια σε ότι αφορά αρκετές παρουσίες διασήμων. Βλέπετε, η Σκιάθος ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι ένας από τους ινκόγκνιτο προορισμούς της Μεσογείου και του Αιγαίου, την οποία μέσα στις δεκαετίες προτιμούν από αστέρες του Χόλιγουντ μέχρι και ηγέτες κρατών, ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο, ότι μπορούν να περάσουν απαρατήρητοι.

Σε κάθε περίπτωση, εάν οι πληροφορίες ισχύουν, τότε ο Χάρι, μετά και την επιλογή της Μέγκαν αλλά και της Σκιάθου ως προορισμό… αποδεικνύεται μέγας μερακλής!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει