Αριστοτέλης Μπασδάνης: Εμείς απαντάμε με έργα

Σε συνέχεια των τακτικών συναντήσεων που πραγματοποιεί ο συνδυασμός «Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα» με επικεφαλής τον νυν Πρόεδρο κι εκ νέου υποψήφιο στις προσεχείς επιμελητηριακές εκλογές στη Μαγνησία, Αριστοτέλη Μπασδάνη, πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα συνάντηση του συνδυασμού, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η οποία συνεχίζεται ως εξής:

“Ο Πρόεδρος κι εκ νέου υποψήφιος, τόνισε ότι ο συνδυασμός πορεύεται με αξίες και ήθος, τις οποίες πρεσβεύουν όλοι οι υποψήφιοι που συμμετέχουν σε αυτόν.

Ο κ. Μπασδάνης συνέχισε επισημαίνοντας ότι «Μας ενδιαφέρει η ποιότητα κι όχι η ποσότητα των υποψηφίων. Στον συνδυασμό μας συμμετέχουν επαγγελματίες, οι οποίοι έχουν αποδείξει την αξία και το ήθος τους, χαίρουν σεβασμό όχι μόνο από τους επαγγελματίες του κλάδου, που εκπροσωπεί ο καθένας από θέσεις ευθύνης, αλλά και από την τοπική κοινωνία, ενώ έχουν διαγράψει λαμπρή πορεία».

Συνέχισε μάλιστα υπογραμμίζοντας ότι «Εμείς απαντάμε με τα έργα μας, όπως κάνουμε έξι χρόνια τώρα. Δε μας αγγίζουν παρασκηνιακές μεθοδεύσεις και δεν θα ακολουθήσουμε όσους με κούφια πυροτεχνήματα, προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τους επαγγελματίες κι εκπροσωπούνται από σκοτεινές δυνάμεις».

Ο κ. Μπασδάνης προσκάλεσε τους συνυποψηφίους του σε ανοιχτό δημόσιο διάλογο, καθώς όπως δήλωσε «Οφείλουμε στους επαγγελματίες να μιλήσουμε με στοιχεία και να ακουστούν οι θέσεις του καθενός».

Ο Πρόεδρος, σημείωσε ότι είναι έκδηλη η ανησυχία των επαγγελματιών, καθώς τα μηνύματα που λαμβάνονται δεν είναι αισιόδοξα. «Όλοι εμείς στο «Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα» μοιραζόμαστε τις ανησυχίες που πιστεύουμε ότι μοιράζονται όλοι οι επαγγελματίες, οι οποίοι στις 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου καλούνται να αποφασίσουν για την τύχη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας», είπε μεταξύ άλλων”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει