Αθώος ο Αχιλλέας Μπέος – Πλήρης δικαίωση – Ξεκάθαρο πλέον το τοπίο για τον Δήμο Βόλου

Απόφαση δικαίωση για τον Αχιλλέα Μπέο από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, καθώς σε συνέχεια της πρωτόδικης απόφασης, ο Αχιλλέας Μπέος απαλάσσεται των όποιων κατηγοριών, στον απόηχο μιας απίστευτης σκευωρίας, η οποία ταλαιπώρησε τόσο τον ίδιο προσωπικά και την οικογένειά του, όσο όμως και μια ολόκληρη πόλη, καταφέρνοντας μάλιστα τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου εντελώς άδικα, όπως αποδεικνύεται εκ των υστέρων και από την πρώτη στιγμή υποστήριζε ο νυν Δήμαρχος Βόλου.

Ως είναι λογικό, μεταξύ άλλων, τέλος πλέον μπαίνουν και στα σενάρια που αφορούν στον Δήμο Βόλου, αφού πλέον ο Αχιλλέας Μπέος μπορεί απερίσπαστος να ριχτεί στην προεκλογική μάχη για την εκ νέου διεκδίκηση της δημοτικής αρχής της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, «καθαροί» για την υπόθεση «Koriopolis» είναι οι Κομπότης, Μπέος, Μπάκος, Μποροβήλος, ενώ ένοχος κρίθηκε ο Γιώργος Τσακογιάννης, για διεξαγωγή παράνομου στοιχήματος και νομιμοποίηση εσόδων. Η συνεδρίαση ξεκίνησε γύρω στις 11.25 και σε λιγότερο από 10 λεπτά είχε ανακοινωθεί η απόφαση.

Απαλλακτική πρόταση λόγω αμφιβολιών υπήρχε εξ’ αρχής για τον πρώην πρόεδρο της Ηλιούπολης Νίκο Χάλκο.

Συνολικά, το δικαστήριο αποφάσισε την ενοχή 12 ατόμων με τις κατηγορίες της διεξαγωγής παράνομου στοιχήματος και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Μπέος μετά την αθώωσή του: Τη Δευτέρα στο Βόλο θα πούμε πολλά περισσότερα που θα αφορούν πολλούς

Μεγάλη μέρα για την οικογένειά μου… Ευχαριστώ τους συνηγόρους μου και βέβαια το Θεό, που με έστειλε να δικαστώ από δικαστές με ήθος…

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Σήμερα, με την πλήρη και τελεσίδικη ομόφωνη αθώωσή μου από το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών, είναι μια μεγάλη μέρα, όχι μόνο για μένα, αλλά κυρίως για την οικογένειά μου, που τόσο υπέφερε μαζί μου και μου συμπαραστάθηκε στον σκληρό αγώνα που έδωσα.

Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τους συνηγόρους μου, Αλέξη Αθανασόπουλο, Πάνο Παναγιωτόπουλο, Ευθύμη Ναυρίδη και Κασσιανή Μιχοπούλου και βέβαια το Θεό, που με έστειλε να δικαστώ από δικαστές με ήθος, ακεραιότητα και δικαστική συνείδηση και που έκριναν δίκαια χωρίς επηρεασμούς από εξωγενείς παράγοντες.

Τούτη την ώρα δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο. Τη Δευτέρα στο Βόλο, την πόλη μου, στις 11.30 σε συνέντευξη Tύπου, θα πούμε πολλά περισσότερα που θα αφορούν πολλούς!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει