Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

AUSTRIAN BOYS: “Την ΑΕΛ θα τη θυμάστε στο photoplay, στο Wikipedia και στον Τειρεσία”

Μετά την προσφυγή του Σανκαρέ και την αποκάλυψη του νομικού εκπροσώπου του παίχτη, πλέον αποδείχτηκε ποιος κρύβετε πίσω από το καλοκαιρινό αυτό κυνηγητό της ομάδος μας. Ο νομικός εκπρόσωπος του Σανκαρέ είναι ο δικηγόρος Παναγόπουλος, ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο οποίος προσπαθεί απεγνωσμένα τόσο καιρό να βρει παραθυράκια μπας και ξανανεβάσει την ΑΕΛ στην Super League λειτουργώντας εις βάρος του Ολυμπιακού Βόλου.

Έχει στηθεί λοιπόν μια πλεκτάνη εναντίον της ομάδας μας και της πόλης μας για να σωθεί η ΑΕΛ, η οποία έχει υποβιβαστεί από τα Χριστούγεννα του 2010(στη ζήλια τους έχουν ξεχάσει ότι έχουμε 2011), μια ομάδα που δεν κατάφερε να στεριώσει νίκη και που τα περσινά τελικά σκορ σταματούσαν στα 4 τεμάχια γκολ με αίμα και δάκρυα.

Καλούμε το κόσμο μας , τους παίχτες μας και τη διοίκηση , να μείνουμε συγκεντρωμένοι-ενωμένοι λίγες μέρες ακόμη έως ότου επέλθει η τελική δικαίωση της ομάδας μας.

Το κόμπλεξ των γειτόνων μας δεν έχει όρια, η κουτοπονηριά τους άλλη μια φόρα έδειξε πως είναι ατελείωτη. Ο Ολυμπιακός Βόλου, το καμάρι της Θεσσαλίας , το αφεντικό της Θεσσαλίας, η καλύτερη περιφερειακή ομάδα θα συνεχίζει να παίζει στην Superleague και αν ξανά βρεθούμε στο κύπελλο τότε υποσχόμαστε φιλοξενία αρίστη και 7 τεμάχια γκολ.

Μπορεί κάποτε με τις βλάχο πονηριές σας να πήρατε ορισμένες σχολές από το Πανεπιστήμιο του Βόλου, το Πήλιο, τη θάλασσα και τον Ολυμπιακό μας δε θα καταφέρετε ποτέ να τα αγγίξετε.

ΥΓ. Την ομάδας σας θα την θυμάστε πλέον μόνο στο photo play , στο Wikipedia και στον Τειρεσία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει