Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Austrian Boys: Απολαύσαμε την ομάδα όπως πρέπει να παίζει σε κάθε αγώνα

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Εχθές απολαύσαμε την ομάδα όπως πρέπει να παίζει σε κάθε αγώνα.

Εχθές όσοι δώσανε το παρών είναι οι ανθεκτικοί και ΟΧΙ Γιαλατζή οπαδοί που τους είχαμε τόσα χρονιά στα πόδια μας και το μόνο που ξέρανε να κάνουν ήταν να σκορπούνε ίντριγκες και μιζέριες. Ευτυχώς που έφυγαν «άρον – άρον» για την ομάδα της κουστωδίας και θα είναι και οι πρώτοι που θα εφαρμόσουν το νέο νόμο για την αλλαγή φύλου.

Εχθές παίχτες – οπαδοί – διοίκηση βρέθηκαν στις κερκίδες της Μητρόπολης του Βοιωτικού ποδοσφαίρου, στο σπίτι μας, στο θρυλικό Τάκης Συνετόπουλος, στο ΕΑΚ ΜΑΣ. Εκεί που σήμερα μεγαλώνει η 4η γενιά οπαδών της ομάδας μας.

Απαιτούμε από την διοίκηση της ομάδας να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε η ομάδα να μην ξανά φύγει ποτέ από το ΕΑΚ, να ξεπεράσει οποιαδήποτε εμπόδιο της κουστωδίας και να μην ξανά ξεσπιτωθούμε. Όποιος φέρνει εμπόδιο θα είμαστε ΕΜΕΙΣ οι οπαδοί μπροστάρηδες και ότι προκύψει…

Περιμένουμε από τον κ. Καπουρνιώτη, που όπως δήλωσε δημόσια ότι υπάρχει ισονομία, να ρυθμίσει από τη θέση που κατέχει, και η δική μας ομάδα να πληρώνει το αντίστοιχο ενοίκιο που δίνει η Πύδνα στην δημοτική «αρχή» για την χρήση του γηπέδου της Νεάπολης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει