ΜΠΕΟΣ SPEAKING: Το ‘πε και τό κανε, ξεβρώμισε και παρέδωσε στο κοινό την μαγευτική πλαζ των Αλυκών…!!!

Δήμαρχος Μπεός: “Κάνουμε αυτό που μας λέει η συνείδηση μας και λειτουργούμε για το δημόσιο συμφέρον…”

“Πιστή, όπως πάντα, στις δεσμεύσεις της έναντι των πολιτών η Δημοτική Αρχή του Αχιλλέα Μπέου έδωσε την Παρασκευή προς χρήση στους πολίτες την πλαζ των Αλυκών, που μόλις πριν μερικά εικοσιτετράωρα ήταν αποκλεισμένη και ένα τόπος μόλυνσης, επικίνδυνος για τη Δημόσια Υγεία”, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η οποία συνεχίζεται ως εξής:

Η πλαζ αποδίδεται σε λειτουργία προς χρήση των πολιτών, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, ενώ το αμέσως προσεχές διάστημα θα γίνουν και οι υπόλοιπες παρεμβάσεις, λειτουργικές και εξωραϊσμού, που απαιτούνται

Παραδίδοντας την πλαζ ο κ. Μπέος τόνισε σε δηλώσεις του:

Να πούμε αρχικά ότι μέχρι και πριν δύο ημέρες η πλαζ των Αλυκών ήταν ένα σεληνιακό τοπίο. Να πω επίσης ένα ευχαριστώ στις υπηρεσίες του Δήμου Βόλου και στους αρμόδιους αντιδημάρχους που δούλεψαν δύο ημέρες επί εικοσιτετραώρου βάσεως για να φτάσουμε σε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα, σε ένα ανθρώπινο αποτέλεσμα. Μια τέτοια όμορφη πλαζ να μπορεί ο κόσμος να την απολαμβάνει.

Όπως βλέπετε και εγώ ήρθα με τον γιο μου να κάνω μπάνιο, αλλά όπως λέει και ο λαός «πήγε η αλεπού στο παζάρι και ήταν ημέρα Σάββατο». Θα έρθω όμως τις επόμενες ημέρες και φυσικά όποτε το επιτρέπει ο καιρός.

Είναι πραγματικά ένας ωραίος χώρος και θα γίνουν και άλλες βελτιώσεις για να απολαμβάνει την περιοχή ο κόσμος. Ακόμα δεν έχουμε ολοκληρώσει τις παρεμβάσεις, υπολείπεται ένα 30-40% από αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Από σήμερα, ωστόσο, η πλαζ των Αλυκών είναι ανοιχτή στο κοινό και έχουμε εξασφαλίσει και μια καντίνα να μπορεί ο κόσμος να προμηθεύεται το νεράκι, το καφέ του, το αναψυκτικό του.

Απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα γίνει με τον ιδιοκτήτη, ο κ. Μπέος είπε:

Τι να κάνουμε, δεν ξέρω για ποιον λόγο την πήρε την πλαζ τόσα χρόνια. Ούτε την λειτούργησε ποτέ, ούτε έκανε τίποτα. Δεν ξέρω τι κρύβεται από πίσω. Θεός και η ψυχή του. Σε τέτοιες δύσκολες εποχές πως αναλαμβάνει τέτοιες υποχρεώσεις με τέτοια μισθώματα και δεν τις υλοποιεί κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει. Ως εκ τούτου εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε για το συμφέρον των πολιτών, υπήρχε και θέμα δημόσιας υγείας, καθώς η περιοχή ήταν μέσα στην βρώμα. Κάνουμε αυτό που μας λέει η συνείδηση μας και λειτουργούμε για το δημόσιο συμφέρον”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει