Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

BINTEO – ΦΩΤΟ: Στο Πήλιο πάντρεψε την κόρη του Θάλεια ο Νίκος Πορτοκάλογλου

ΔΕΙΤΕ στο ΒΙΝΤΕΟ τον ευτυχισμένο μπαμπά να παραδίδει την κόρη του στον γαμπρό…

Τη μοναχοκόρη του Θάλεια πάντρεψε το Σαββατοκύριακο που πέρασε στο Πήλιο ο Νίκος Πορτοκάλογλου, λάτρης της Τσαγκαράδας και του Μουρεσίου.

Η Θάλεια Πορτοκάλογλου, ψυχολόγος, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Σπύρο Αγγελόπουλο, σε έναν όμορφο γάμο έτσι ακριβώς όπως τον ονειρεύτηκαν.

Συγκινημένος ο αγαπημένος τραγουδοποιός και υπό τους ήχους του παραδοσιακού μας τραγουδιού «Σήμερα γάμος γίνεται σε ωραίο περιβόλι, σήμερα αποχωρίζεται η μάνα από την κόρη», παρέδωσε την κόρη του στα χέρια του γαμπρού, όπως θα δείτε και στο βίντεο που δημοσίευσε το TLife.gr και πλέον το ζευγάρι απολαμβάνει τις πρώτες μέρες του έγγαμου βίου τους!

Η Θάλεια ήταν μια πανέμορφη νύφη φορώντας ένα νυφικό σε ρομαντικό στυλ και λιτές γραμμές και έχοντας στολίσει τα ελαφρώς curly μακριά μαλλιά της με ροζ ορτανσίες! Ο Νίκος Πορτοκάλογλου με συγκίνηση και αγάπη συνόδευσε την Θάλεια και την παρέδωσε στο Σπύρο λέγοντας: «Στην παραδίδω».

Ο γάμος ήταν απλός, ρομαντικός, ενώ μετά ακολούθησε γλέντι κάτω από τον πλάτανο στην πλατεία και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην τραγουδήσει ο ευτυχισμένος μπαμπάς Νίκος Πορτοκάλογλου. Συγκινημένη ήταν και η μητέρα του γαμπρού Νανά Αγγελοπούλου, ιδιοκτήτρια των Celebrities Eyelashes, που πάντρεψε το δεύτερο γιο της.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει