Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

BLACK SABBATH: Δηλώσεις του manager του Tony Iommi για το reunion της αρχικής σύνθεσης (Video)

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Birmingham Mail, ο Ralph Baker (manager του Tony Iommi και συντοπίτης του από το Aston), απέφυγε να αρνηθεί ότι τα τέσσερα μέλη της αυθεντικής σύνθεσης των Black Sabbath είναι σε πορεία επανένωσης.

Για να συνοψίσουμε τα γεγονότα, η τοπική ιστοσελίδα Birmingham Mail υποστήριξε σε άρθρο που δημοσίευσε την Τρίτη 16 Αυγούστου ότι οι αυθεντικοί Sabbath σκοπεύουν να επανενωθούν για νέο album και περιοδεία, με αποτέλεσμα το επίσημο website του Iommi να «κρασάρει» από την υπέρμετρη επισκεψιμότητα που δέχτηκε, σύμφωνα με δήλωση του Ralph Baker.

Όταν ο Ralph Baker ρωτήθηκε από τον Andy Coleman, δημοσιογράφο του Birmingham Mail, εάν ο Iommi θεωρεί την ιστορία που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα ως αναληθή, ο Baker δήλωσε:

“Όχι, o Iommi δεν λέει κάτι τέτοιο”. Και πρόσθεσε “Δεν τα έχουμε κανονίσει όλα ακόμη. Ο Iommi δεν αρνείται ότι οι Sabbath έχουν συζητήσει για αυτό το θέμα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο σχετικά με τα όσα αφήνονται να εννοηθούν στην είδηση που βγάλατε”.

Συνέχισε λέγοντας “Σας έκανε αυτές τις δηλώσεις (στο άρθρο του Birmingham Mail υπήρχαν και δηλώσεις του Tony Iommi) τον Ιούνιο και είχε την εντύπωση ότι μιλάγατε ανεπίσημα και εμπιστευτικά (off the record)”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει