Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

ΧΑΜΟΣ και πάλι με τον Καρακάνα: Ξανά-βραβεύτηκε το Μαυροσκορδάτο, ενώ ετοιμάζεται να “παντρέψει” τη φέτα με…

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Πρόκειται για το 5ο βραβείο μέσα σε τέσσερα χρόνια. Κάθε χρόνο βραβεύεται και για διαφορετικό λόγο…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε ο Βολιώτης τυροκόμος, επικεφαλής της ομώνυμης Τυροκομικής Μονάδας, Παναγιώτης Καρακάνας, για τη νέα βράβευση του Μαυροσκορδάτου, αυτή τη φορά στον διαγωνισμό γευσιγνωσίας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης για τη Γαλακτοκομία και την Τυροκομία, Dairy Expo, κατακτώντας το Αργυρό Μετάλλιο Γεύσης.

Όπως δήλωσε ο κ. Καρακάνας, το Mαυροσκορδάτο κασέρι “βραβεύτηκε με βάση τα γευστικά του χαρακτηριστικά, την ποιότητά του, όλα τα στοιχεία που ουσιαστικά προσεγγίζουν τους καταναλωτές και για την εμφάνιση επίσης, που ήταν κάτι το ιδιαίτερο και αυτό τους έκανε εντύπωση… Πρόκειται για το 5ο βράβειο, κάθε χρόνο βραβεύεται και για διαφορετικό λόγο”.

Ο Παναγιώτης Καρακάνας, πτυχιούχος Τεχνολογίας Τροφίμων, με master στην Τυροκομία από το Πανεπιστήμιο του Ρέντινγκ, ερωτηθείς σχετικά από τον Γιώργο Κουμιώτη, αποκάλυψε ότι μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε τόσο το Μαυροσκορδάτο, όσο και το Κανναβότυρο Καρακάνα, ετοιμάζει κάτι καινούργιο, αυτή τη φορά “παντρεύοντας” με την τοπική αγροτική παραγωγή τη φέτα…

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει