ΧΑΜΟΣ στο ΒΟΛΟ! Αχιλλέας Μπέος και Ηλίας Βρεττός (που στο δρόμο είχε ατύχημα) “βούλιαξαν” την παραλία – Χιλιάδες φαναράκια στον βολιώτικο ουρανό!

Το αδιαχώρητο στα ξενοδοχεία, στα τσιπουράδικα και στα καφέ όλης της πόλης

Παρά το τσουχτερό κρύο και τα υψηλά ποσοστά υγρασίας και όμως… Αχιλλέας Μπέος και Ηλίας Βρεττός “βούλιαξαν” την παραλία του Βόλου, ο οποίος, μαζί με το Πήλιο, ούτως ή άλλως τις τελευταίες των ημερών απολαμβάνουν πληρότητες στα ξενοδοχεία, λόγω ακριβώς της ακολουθούμενης από την δημοτική αρχή Μπέου πολιτικής, η οποία καταπώς αποδεικνύεται θεσμοθετεί τις εορταστικές εκδηλώσεις, βάζοντας το Βόλο στον παγκόσμιο εποχικό τουριστικό χάρτη, επ’ αφορμής των Χριστουγέννων.

Δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων και σειρά είχε η επιτυχημένη, φαντασμαγορική και μαγευτική βραδιά των φαναριών στην παραλία του Βόλου, μπροστά από το Ηρώο και τη φωτισμένη «Αργώ». Πρόκειται για ένα θέαμα που έχει γίνει θεσμός και που περιμένουν μικροί και μεγάλοι κάθε χρόνο και έχει γίνει πόλος έλξης πλήθους επισκεπτών ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά.

 

Στην φετινή εκδήλωση συμμετείχε ο αγαπημένος τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, ο οποίος, αν και είχε ένα μικρό ατύχημα στο δρόμο, έφτασε ανανεωμένος, ανατρεπτικός, γεμάτος διάθεση και ενέργεια στο Βόλο, για ένα μοναδικό live.

 

Ο Δημοφιλής καλλιτέχνης ένωσε τις δυνάμεις του σε ένα κοινό στόχο που, όπως κάθε χρόνο, είναι ιερός. Τα έσοδα από την πώληση των φαναριών θα διατεθούν για την ενίσχυση των ευαγών ιδρυμάτων: Ορφανοτροφείο Βόλου, «ΕΛΕΠΑΠ» Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, «Η ΠΙΣΤΗ» Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «ΦΛΟΓΑ» Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις και «Κουζίνα Αλληλεγγύης».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει