Χουντής στο Marconi 96,1: Προτεκτοράτο των Αμερικανών – Ο Αμερικανός Πρεσβευτής είναι ουσιαστικά ο κυβερνήτης, περιφέρεται ανά την Ελλάδα και στα υπουργεία

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Η Ελλάδα μία ατέλειωτη βάση με drones και ελικόπτερα – Ο φόβος η ουσία των Μνημονίων και της εξάρτησης – Γι’ αυτό χαιρετίζουν οι Γερμανοί αυτή την Ανάπτυξη…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Τρίτης ο εκ νέου υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΛΑΕ Νίκος Χούντης, επ’ αφορμής των επικείμενων ευρωεκλογών.

Ο κ. Χουντής μιλώντας για τα υπαρκτά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λαοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και η ίδια ως θεσμός και αναλύοντας τους λόγους που έχουν οδηγήσει στην άνοδο της ακροδεξιάς, χαρακτήρισε τον φόβο ως την ουσία των Μνημονίων και της εξάρτησης.

Ερωτηθείς σχετικά με τα δημοσιεύματα του ευρωπαϊκού Τύπου και κυρίως του γερμανικού, των τελευταίων ημερών, τα οποία αναφέρονται στην ελληνική ανάπτυξη, μίλησε για κατευθυνόμενη και υπαγορευόμενη ρητορική, με στόχο τις δουλειές επί ελληνικού εδάφους των γερμανικών εταιρειών.

Τέλος και αναφερθείς στην ελληνική διπλωματία και τον τρόπο αντιμετώπισης των όποιων εξωτερικών προκλήσεων, ο κ. Χουντής παρατήρησε ότι με την ακολουθούμενη πρακτική καταλήγει κανείς “προτεκτοράτο των Αμερικανών”, όπως είπε χαρακτηριστικά, με την Ελλάδα μία ατελείωτη βάση με drones και ελικόπτερα και τον Αμερικανό Πρεσβευτή ουσιαστικό κυβερνήτη, να περιφέρεται ανά την Ελλάδα και στα υπουργεία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει