«Χριστουγεννιάτικη Βαλίτσα» στο Βόλο από τη Θεατρίνη

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας (Πολιτιστικό Κέντρο), στις 17.30

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Φέτος τα Χριστούγεννα, ο θεατρικός θίασος «ΘΕΑΤΡΙΝΗ», θα σας ταξιδέψει στη μαγεία των γιορτών με μια παιδική παράσταση με τίτλο «Χριστουγεννιάτικη βαλίτσα». Οδηγοί του ταξιδιού σας θα είναι η φιλία, η αγάπη και η συγχώρεση. Η παράσταση θα ανέβει Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας (Πολιτιστικό κέντρο) στις 17:30.

Περίληψη Έργου:
Τι γίνεται όταν μια ενθουσιώδης θεατρική παραγωγός ζητάει από την σεναριογράφο της να γράψει θεατρική παράσταση έναν μήνα πριν την ανεβάσουν; Η απελπισμένη συγγραφέας εμπνέεται από οτιδήποτε ακούει και βρίσκει μπροστά της, δημιουργώντας το θεατρικό έργο μιας «Χριστουγεννιάτικης βαλίτσας». Η ιστορία εκτυλίσσεται παραμονή Χριστουγέννων στη Μελομακαρονία, με πρωταγωνιστές  της την Φιλίτσα την καμπανίτσα και τον Μικέ τον κουραμπιέ! Είναι άραγε ικανή μια μικρή βαλίτσα και τα μυστικά της να τους αλλάξει όλη τους τη ζωή;

Παίζουν οι ηθοποιοί με σειρά εμφάνισης: Βίκυ Νινιζοπούλου, Άννα-Μαρία Παναγιωτάκη, Εύα Βούλγαρη. Θεατρικό σενάριο: Βίκυ Νινιζοπούλου, Σκηνικά-Κοστούμια: Δώρα Ορφανίδου, Μουσική Επιμέλεια: Γιάννης Ευστρατιάδης, Χορευτικά: Εύα Βούλγαρη, Σκηνοθεσία: Θεατρίνη. Γενική Είσοδος: 5 ευρώ. Η παράσταση διατίθεται για σχολεία, νηπιαγωγεία και εταιρικές εκδηλώσεις.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: 6906842332

Μπορεί επίσης να σας αρέσει