Δ. Τζανακόπουλος: Αμιγώς πολιτικά τα κίνητρα του ΣΕΒ

Διπλή επίθεση τόσο στον ΣΕΒ, όσο και στη Ν.Δ. για το θέμα των συντάξεων και των εργασιακών εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ειδικότερα, ο κ. Τζανακόπουλος διαβεβαίωσε ότι «η κυβέρνηση, με τα μεγαλύτερα πεδία ελευθερίας που προσφέρει η έξοδος από το μνημονιο, θα εντείνει το επόμενο διάστημα τις παρεμβάσεις για την επαναρύθμιση της αγοράς εργασίας και θα προχωρήσει στις αναγκαίες πρωτοβουλίες για την αύξηση του κατώτατου μισθού και για να μπει ένα τέλος στον κύκλο της απορρύθμισης και της εργασιακής ζούγκλας που επιβλήθηκε την περίοδο 2010- 2014».

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «στην προσπάθειά μας για την επαναρύθμιση στα εργασιακά έχουμε απέναντι μας τον κ. Μητσοτάκη που μιλά για ‘ξεπερασμένο 8ωρο’ αλλά και το ΣΕΒ, ο οποίος με την απαράδεκτη παρέμβασή του επιμένει στην περικοπή των συντάξεων για το 2019 και την μείωση του αφορολόγητου το 2020».

«Τα αμιγώς πολιτικά κίνητρα του ΣΕΒ αναδεικνύονται και από τις σημερινές δηλώσεις του προέδρου του Θ. Φέσσα, ο οποίος θέλησε να επιτεθεί για μία ακόμη φορά στην κυβέρνηση» πρόσθεσε, αναφερόμενος στα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΕΒ στο πλαίσιο έκτακτης συνέντευξής Τύπου.