Δήμαρχος Πρεβεζάνος στο Marconi 96,1: Το όνειρό μου έχει εκπληρωθεί – Τουριστικά η Σκιάθος θα είναι πάντοτε στο προσκήνιο!

“Η Σκιάθος είναι στα πρώτα πέντε μικρά νησιά της Ελλάδας, το παραδέχεται και το Υπουργείο Τουρισμού…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Τετάρτης ο Δήμαρχος Σκιάθου Δημήτρης Πρεβεζάνος, αναφερθείς τόσο στο τουριστικό προϊόν της Σκιάθου, όσο όμως και στην 37χρονη πορεία του στην Αυτοδιοίκηση.

Πιο συγκεκριμένα, αναφερθείς στο τουριστικό προϊόν της Σκιάθου, ο κ. Πρεβεζάνος τόνισε: “Τουριστικά, γιατί αυτό είναι το βασικό σημείο στο οποίο έχει επιδόσεις μεγάλες η Σκιάθος, θα είναι πάντοτε στο προσκήνιο. Ότι και να λένε, ότι και αν καθένας χρησιμοποιεί για να επιχειρηματολογήσει για κάτι άλλο, δεν ισχύει. Η Σκιάθος είναι στα πρώτα πέντε μικρά νησιά της Ελλάδας, το παραδέχεται και το υπουργείο Τουρισμού. Και θα συνεχίσει να είναι, έχουμε πάντοτε 5, 10, 3, 7% άνοδο… Θα έχει ανοδική πορεία συνέχεια, εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος για την Σκιάθο”.

Μιλώντας για την πορεία του στην Αυτοδιοίκηση, ο επί σειρά πολλών ετών Δήμαρχος του νησιού, είπε χαρακτηριστικά: “Εγώ έγραψα μια διαδρομή 37 χρόνων, από τη στιγμή που ενεπλάκην στα κοινά, σαν Νομαρχιακός Σύμβουλος ξεκίνησα το 1982. Από το 1990 και μετά, που πήρα την πρώτη εκλογή ως Δήμαρχος, είμαι συνέχεια σε όλες τις μέχρι τώρα αναμετρήσεις. Ήμουν πάντοτε παρών, 9 τετραετίες υποψήφιος Δήμαρχος, 5 τετραετίες Δήμαρχος, 5η και τέλος”.

Ερωτηθείς εάν σκέφτηκε ποτέ την κάθοδό του στην κεντρική πολιτική σκηνή, ο κ. Πρεβεζάνος εξήγησε: “Εμένα είναι δεδηλωμένη η αγάπη μου για το νησί και μάλιστα με απτά αποτελέσματα, πρώτα το γεγονός ότι επί 43 χρόνια, αν εξαιρέσεις τα 4 χρόνια στο Αγ. Σοφία, τα υπόλοιπα 39 χρόνια είμαι γιατρός στη Σκιάθο. Δηλαδή το όνειρό μου, που ήταν να προσφέρω στον πληθυσμό, στους κατοίκους, στους συνανθρώπους μου στη Σκιάθο, έχει εκπληρωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό”.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει