ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ για ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: “Αναλώθηκε σε εκτόξευση απειλών για μηνύσεις και αγωγές”

“H μόνη Τράπεζα που ενέδωσε στο αίτημα του εργολάβου – επίδοξου εκτελεστή της ΔΕΥΑΜΒ… Γιατί…; Στο μεταξύ διάστημα, πάντως, θα έχει να αντιμετωπίσει και τις δικές μας μηνύσεις και αγωγές για τα όσα σε συνεργασία με την ΕΡΓΗΛ διέπραξαν σε βάρος της πόλης και των πολιτών…”

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ελάχιστα έως καθόλου πειστική η απάντηση της τράπεζας Πειραιώς, με την οποία επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για την αρνητική, τουλάχιστον, συμπεριφορά της έναντι των πολιτών του Βόλου στη διαμάχη τους με την ΕΡΓΗΛ, την οποία ευνόησε σπεύδοντας να της αποδώσει παρανόμως, όπως εμείς πιστεύουμε, χρήματα που δεν δικαιούται.

Και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι είναι η μόνη Τράπεζα που ενέδωσε στο αίτημα του εργολάβου – επίδοξου εκτελεστή της ΔΕΥΑΜΒ και δεν περίμενε να τελεσιδικήσουν οι προσφυγές μας κατά της συγκεκριμένης εταιρίας, όπως ακριβώς πράττουν οι άλλες τράπεζες. Γι αυτό το γεγονός δεν είχε κάτι συγκεκριμένο να πει, αλλά αναλώθηκε σε εκτόξευση απειλών για μηνύσεις και αγωγές.

Αλήθεια γιατί; Δικαίωμα του Δήμου Βόλου και του κάθε συμπολίτη, είναι να εξετάσουν τις συναλλακτικές σχέσεις τους με τη συγκεκριμένη Τράπεζα, υπό το πρίσμα των τελευταίων εξελίξεων, που, θα συμφωνήσει εκτιμούμε ακόμη και ο διευθύνων το πιστωτικό ίδρυμα, μόνο φιλική δεν ήταν προς την πόλη μας και τα καλώς εννοούμενα συμφέροντά της. Να εξετάσουν και να αποφασίσουν.

Στο μεταξύ διάστημα, πάντως, θα έχει να αντιμετωπίσει και τις δικές μας μηνύσεις και αγωγές για τα όσα σε συνεργασία με την ΕΡΓΗΛ διέπραξαν σε βάρος της πόλης και των πολιτών, περιουσιακά στοιχεία των οποίων παρέδωσαν, θέτοντας σε κίνδυνο τη λειτουργία μιας εξαιρετικά ευαίσθητης, για τη ίδια την ζωή των κατοίκων του Βόλου, επιχείρησης, όπως η ΔΕΥΑΜΒ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει