ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ: Σαρώνει ο Μπέος, το 70% πιστεύει στην επανεκλογή του, δείχνει μεγάλη δημοσκόπηση της ALCO

Απόλυτα ικανοποιημένοι για το έργο του Αχιλλέα Μπέου στο Δήμο Βόλου τα τελευταία πέντε χρόνια, δηλώνουν το 65%, με το ποσοστό να ανεβαίνει στο 67% στη Ν. Ιωνία και να αγγίζει το 73% στις ηλικίες 25 με 44 ετών

Απόλυτα ικανοποιημένοι για το έργο του Αχιλλέα Μπέου στο Δήμο Βόλου τα τελευταία πέντε χρόνια, δηλώνουν το 65% των ερωτηθέντων της μεγάλης δημοσκόπησης που διενήργησε η ALCO για λογαριασμό της εφημερίδας “ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ”.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε το διάστημα από 29 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου 2018, σε δείγμα 600 ατόμων, μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων, με το 70% των ερωτηθέντων να πιστεύει στην επανεκλογή του Αχιλλέα Μπέου.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στη Ν. Ιωνία το ποσοστό αυτό ανεβαίνει στο 67%, ενώ στις ηλικίες 25-44 το ποσοστό που δηλώνει ικανοποιημένο από το έργο του Αχιλλέα Μπέου ανέρχεται στο 73%.

Το 63% δηλώνει ικανοποιημένο από τη δράση του Αχιλλέα Μπέου

Υψηλά ποσοστά όμως συγκεντρώνει ο Αχιλλέας Μπέος και για τη δράση του, καθώς το 63% δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένο, με μόλις το 29% να απαντάει αρνητικά. Το υψηλότερο ποσοστό των ερωτηθέντων που δηλώνουν ικανοποιημένοι από τη δράση του Αχιλλέα Μπέου, προέρχεται από τις Αλυκές (67%), ενώ στις ηλικίες 25-44 το ποσοστό που δηλώνει ικανοποιημένο από την δράση του Δημάρχου Βόλου εκτοξεύεται στο 70%.

Συνεπής ο Αχιλλέας Μπέος στις προεκλογικές δεσμεύσεις του

Τέλος, στην ερώτηση για το αν ο Αχιλλέας Μπέος είναι συνεπής σε όσα είχε πει προεκλογικά, το 60% απάντησε θετικά και μόλις το 23% απάντησε «ΟΧΙ».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει