Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Δημοτική αρχή Αλμυρού: Οι μάσκες έπεσαν

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 οι κ.κ. Χατζηκυριάκος και Τσανής κατήγγειλαν την μεταφορά σάπιων και ξερών ξύλων από το δάσος Κουρί με φορτηγό του Δήμου, ξύλων που δεν πήγαιναν σε σπίτια ημετέρων, αλλά κατευθυνόταν σε εκκλησίες για να μοιραστούν σε όσους τα έχουν ανάγκη.

Σ’ αυτές τις εκκλησίες που μοιράζουν καθημερινά εκατοντάδες μερίδες φαγητών με διακριτικότητα και σαφώς συνιστούν προσφορά για τον τόπο.

Αυτή τη στιγμή φορτηγό του Δήμου αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ είναι προς κατάσχεση, ένα περιουσιακό στοιχείο που ανήκει στους δημότες, κινδυνεύει να χαθεί.

Το έκαναν λέει γιατί πρέπει να υπάρχει νομιμότητα και το λένε ποιοι; Οι κύριοι Χατζηκυριάκος και Τσανής !!!!!

Η αλήθεια βρίσκεται αλλού.

Είναι φανερό ότι πιστεύουν σε αυτό που είχε πει ο Λένιν «Στην πολιτική ηθική δεν υπάρχει μόνο σκοπιμότητα».

Κινούνται, πράττουν, καταγγέλλουν μόνο από σκοπιμότητα.

Πλέον οι μάσκες έπεσαν, το πραγματικό τους πρόσωπο φάνηκε μαζί και οι επιδιώξεις τους για την εξουσία, τόσο απροκάλυπτα που έφτασαν σ’ αυτό το ολίσθημα.

Ακόμη και σε έναν πόλεμο υπάρχουν όρια, δεν χτυπάς άοπλους και δεν είναι παράπλευρες απώλειες οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη αυτόν τον καιρό.

Βέβαια όπως αναμενόταν όλη η κοινωνία το αποδοκίμασε.

Στάθηκε απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές και τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ενδεικτικά καθώς ήταν σίγουρα ένα χτύπημα κάτω από την ζώνη.

Τους συστήνουμε με τον νέο χρόνο να είναι περισσότερο χρήσιμοι για τον τόπο και λιγότερο για τον εαυτό τους, γιατί έχουμε ανάγκη από αντιπολίτευση πάντοτε κινούμενοι εντός πολιτικών ορίων και λειτουργούσα με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς  προς τον τόπο.

Εμείς συνεχίζουμε να έχουμε σαν πρώτη προτεραιότητα τους πολίτες και τις ανάγκες τους και θα προσπαθήσουμε να είμαστε πάντα ουσιαστικοί και χρήσιμοι.

Η Δημοτική Αρχή Αλμυρού

Μπορεί επίσης να σας αρέσει