Δημοτική αρχή Βόλου: Οι πολιτικά γραφικοί δημοτικοί σύμβουλοι του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να αντιγράψουν τη κυρία Νατάσα

“Εξακόσιες χιλιάδες κόστισαν στο Δήμο Λάρισας οι εκδηλώσεις, εβδομήντα χιλιάδες σε μας…”

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με υστέρηση, όχι μόνο χρονική, οι πολιτικά γραφικοί δημοτικοί σύμβουλοι του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να αντιγράψουν τη κυρία Νατάσα, μη επιθυμώντας προφανώς να επωφεληθεί από τη πρόσκλησή μας να προσφέρουν εθελοντικά σαν καρτούν στη γιορτινή ατμόσφαιρα της πόλης.

Έχοντας πλήρη άγνοια της πραγματικότητας αλλά άριστη γνώση της τακτικής της συκοφάντησης και της λασπολογίας αναφέρουν τις γνωστές ασυναρτησίες τους και αποκρύπτουν πραγματικά γεγονότα όπως ότι ο Δήμος Βόλου επί των σκοτεινών εποχών εισέπραττε από το Χωριό του Αγ. Βασίλη δέκα και έντεκα χιλιάδες ευρώ με τη δική μας Δημοτική Αρχή εισπράττει είκοσι χιλιάδες ευρώ.

Σε ότι αφορά την επίκληση του <<εκλεκτού>> τους Δημάρχου της γειτονικής Λάρισας όντως ας κοιτάξουμε πόσο κόστισαν εκεί οι εκδηλώσεις που καταλογίζουν οι μειοψηφίες και το πότε υπό τη πίεση των πολιτών του αναγκάστηκε να ακολουθήσει το παράδειγμά μας. Εξακόσιες χιλιάδες κόστισαν στο Δήμο Λάρισας οι εκδηλώσεις, εβδομήντα χιλιάδες σε μας.

Τέλος, επειδή θυμήθηκαν τις κλήσεις και τη δήθεν έλλειψη κάρτας (POS) για τη πληρωμή τους, τους προκαλούμε αν έχουν τίποτα κλήσεις για να πληρώσουν, να προσέλθουν και αν δεν βρουν κάρτα τότε να τις πληρώσουμε εμείς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει