ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ – Χρήστος Τριαντόπουλος στο Marconi 96,1: “Τί είναι η επιστρεπτέα προκαταβολή – Προτρέπω όλους τους επιχειρηματίες να μπουν – Δικαιούχες όλες οι επιχειρήσεις”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “35,7 εκατ. ευρώ στην Μαγνησία το τελευταίο χρονικό διάστημα…”

Με τα πλέον απλά και κατανοητά λόγια, ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, Χρήστος Τριαντόπουλος, εξήγησε αναλυτικά το πρωινό της Πέμπτης, μέσα από τη συχνότητα του Radio Marconi 96,1 F.M. και την εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, όλα όσα αφορούν στον 3ο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής, η προθεσμίας της οποίας λήγει στις 21 Σεπτέμβρη.

Ο κ. Τριαντόπουλος εξήγησε πως δικαιούχες είναι όλες οι επιχειρήσεις, προτρέποντας μάλιστα όλους τους επιχειρηματίες να μπουν σε αυτόν τον κύκλο, τονίζοντας, τέλος, ότι στην Μαγνησία το τελευταίο χρονικό διάστημα, αθροιστικά, τόσο από την επιστρεπτέα προκαταβολή, όσο και από την έκτακτη ειδική αποζημίωση προς τα μικρά αφεντικά, πήγαν περίπου 35,7 εκατ. ευρώ, τα περισσότερα απ’ όσα δόθηκαν στη Θεσσαλία και αυτό λόγω της τουριστικής βιομηχανίας της Μαγνησίας, η οποία είχε πολλές επιχειρήσεις με μείωση του τζίρου τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει